Halloween, mord og småkryp. Krona Kino inviterer til litt av hvert denne uken.

Se hele kinoprogrammet her.

Halloween

Premiere 26. oktober. Grøsser / Skrekkfilm 1 t. 45 min. 15 år. 

Tenk at det er 40 år siden den første Halloween-filmen!

Det er altså ikke så lett å bli kvitt Michael Myers, så Laurie Strode må ta opp kampen en siste gang, etter at hun så vidt unnslapp det blodige mordtoktet hans!

Kjøp billetter til Halloween her. 

Se traileren her:

Mordene i Kongo

Premiere 26. oktober. 2 t. 8 min. 15 år

Våren 2009 krysser de to nordmennene Joshua French og Tjostolv Moland grensen til Øst-Kongo. Få dager seinere spres nyheten om at deres innleide sjåfør er funnet drept. Etter flere netter på flukt i den mektige kongolesiske jungelen, pågripes de to og dømmes til døden.

Når Tjostolv Moland etter fire lange år i fengsel blir funnet død på cella, mistenkes Joshua French for drapet på sin beste venn. I møte med den nedbrutte Joshua French tar filmen oss med på en reise tilbake til en gåte som har vært gjenstand for alle slags spekulasjoner. Kjent som ‘Kongosaken’ utvikler de skjebnesvangre hendelsene i Kongos jungel seg til en politisk og diplomatisk betent symbolsak som lenge synes uløselig.

Kjøp billetter til Mordene i Kongo her. 

Se traileren her:

Småkrypenes magiske hage

Premiere 26. oktober. Animasjon / Barnefilm 1 t. 28 min. 6 år

Når Sirissen Apollo ankommer den magiske hagen, tar det ikke lang tid før han forstyrrer livet i kongeriket – under feiringen av dronningens jubileum!

Kjøp billetter til Småkrypenes magiske hage her. 

Se traileren her:

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg