Det er ikke hver dag en Kongsbergenser gjester Skandinavias største talkshow!

Se et klipp fra kveldens program nederst i saken. 

Skavlan har blitt en bauta innen underholdningskveldene på NRK og i løpet av hans 8 lange karriere som programleder for Skandinavias største talkshow, har Fredrik Skavlan snakket med noen av verdens største stjerner, artister, politikere og filosofer.

Fra Bruce Springsteen, Jamie Oliver, Taylor Swift, Desmond Tutu og Adele – til nå vår alles store helt Daniel-André Tande.

Det skal endel til for å havne på en slikt celeber gjesteliste.

Les: Innbygger’n med Daniel-André Tande her.

16003027_10153969116646403_5591225958705541529_n
Gjester Skavlan i kveld. Foto: NRK/Monkberry

Skistjerne i ung alder. 

Men den 22 år gamle hoppkometen, som vant det tradisjonsrike nyttårshopprennet i Garmisch-Partenkirken, kom på tredjeplass sammenlagt under sesongens Hoppuke og ble verdensmester i skiflyging i laghopp under VM i Kulm i fjor, har med sin merittliste for lenge siden funnet sin plass på skisportens stjernehimmel.

Og i kveld er han altså gjest på selveste Skavlan.

Under programmet vil han blant annet snakke om øyeblikket hvor utstyret sviktet og han mistet sammenlagtseieren under det siste hoppet i Bischofshofen og ikke minst…

Spille gitar mens Sveriges grand old man, skuespiller og sanger Sven-Bertil Taube synger «Brevet från Lillan».

Så det er bare å benke seg klar med popcornet, ta på KIF-genseren og kjenne stoltheten banke langt inn i hjerterota når Skavlan starter på NRK1 klokken 21:25 i kveld.

Se et klipp hvor Daniel-André Tande spiller gitar her:

 

Denne artikkelen ble publisert 13. januar, 09:34. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg