Filmanmeldelse.

Tekst: Mats Bjaaland

Med en spennende historie gjennom hele filmen og humor som treffer lattermusklene helt perfekt, vil jeg si Rutete Ninja er den etterkommer av Terkel i Knipe jeg håpet på.

Rutete Ninja er en hysterisk morsom film som vil gi deg et stort smil gjennom hele opplevelsen. Du blir tatt med inn i livet til en ung skolegutt som får en helt unik opplevelse.

Filmen er definitivt ikke for de yngste, men perfekt for folk som tåler litt grov humor og en god seier.

Herman Flesvig har 113 stemmer i den norske versjonen og jeg kunne ikke tenkt meg en bedre fit til de forskjellige karakterene i filmen.

Den anbefales derfor til folk som tåler litt drøy humor og en god latter, Ungdom og voksne vil sitte igjen med en god opplevelse og en ny sixpack.

Om filmen

Rutete Ninja

Premiere 24. mai. Animasjon / Komedie 1 t. 21 min. 12 år

En ny film fra folka bak Terkel i Knipe!

Rutete Ninja er en annerledes animasjonsfilm som absolutt ikke passer for de yngste. Filmen inneholder generøse mengder drap, action, hevn, forelskelse, fyll, fest, ydmykelse, mobbing, knark, banning og fremfor alt masse drøy humor. Herman Flesvig har hele 113 forskjellige stemmer!

Asgeir går i 7. klasse, men er forelsket i uoppnåelige Jessica i 8. Hans forhold til stefaren Jørn og stebror Odin er mildt sagt anstrengt. Skolebølla Glenn fra spesialklassen plager ham, mens Asgeirs nerdete venn Odyssevs ikke er til særlig hjelp. Men en dag kommer Onkel Stuart med en helt spesiell bursdagsgave til Asgeir. En gave som kommer til å snu opp ned på Asgeirs verden: En sverdsvingende, rappkjeftet Ninja-dukke i rutete drakt som blir levende og terroriserer omgivelsene når både de og Asgeir minst venter det.

Kjøp billetter til Rutete Ninja her. 

Sjekk traileren her:

B

 

 

3600.no

Se alle innlegg