– Dette har jeg drømt om i ti år

Linda

 

I Bussedalen 2 har Linda Hinrichsen endelig fått oppfylt drømmen sin. 1. august i år etablerte hun «RELEASE – DANS OG TRENING MED PERSONLIG PREG»

Tekst og foto:3600,no Sponset innhold

 

– Dette har jeg drømt om i ti år

– Endelig er jeg i gang, sier Linda Hinrichsen med et stort smil.

Sjekk tilbudet på nett 

I den tradisjonelle trebebyggelsen på Vestsida, i et eldgammelt laftet hus, har hun innredet et moderne danse- og treningssenter.

– De fleste som kommer inn og ser tømmerveggene i dansesalen blir positivt overrasket. Det er et et bygg med ekte Kongsberg-sjel, sier Linda.

– Lokalene minner ikke så mye om andre treningssentre, men vi ønsker heller ikke å være som alle de andre. Målet mitt er å skape et sted og et miljø der alle kan føle trygghet og bli tatt vare på som enkeltindivider. Det viktigste for meg er at kundene mine kan trene og ha det gøy – helt uten press på kleskoder, forkunnskaper eller fysisk form. Jeg skreddersyr et opplegg for hver enkelt, forteller hun.

Release på Facebook

 

Tilbudet hos Release er omfattende. Her er det treningsmuligheter for absolutt alle.

linda2

– Et populært tilbud for de aller yngste er barnedans. Her lærer barna koordinasjon og bevegelse til fin og tøff musikk. Timen læres gjennom dans og drama, hvor fokuset ligger på danseteknikken jazzdans og noe hiphop, forteller Linda.

 

– Vi har også danseklasser for litt større barn og ungdom og voksne. Vi har «danceworkout», og vi har de tøffere timene med funksjonell styrke, «bootcamp» og «pulseenergy».

– Målet er som sagt at alle skal få et personlig tilpasset opplegg – det er viktig. Vi ønsker også å tilrettelegge spesielt for mennesker med ulike former for utfordringer, sier Linda.

I underetasjen leier hun ut lokaler til ulike behandlere.

– Her kan du få massasje, fysioterapi og akupunktur. Vi spiller på hverandre og kan tilby enda større bredde innen trening og behandling.

– Vi setter i gang et nytt kurs i Foreldre & Barn, forteller Linda.
– Kurset går over sju uker blir lagt opp med fokus på deg og den lille, under trygge gode forhold. Det blir kondisjon med aerobic oppvarming. Bekkenbunn, mage og rygg er i fokus, men hele kroppen får en god økt og funksjonell styrke står i fokus.Bootcamp for mamma/pappaen og den lille! Styrke hele timen,- sosialt, morsomt og ikke minst- slitsomt.

Les mer her!
Linda Hinrichsen er utdannet pedagog fra Norske Balletthøyskole i Oslo, og har bachelor i pedagogikk, jazzdans og spansk dans. Hun har over 18 års erfaring fra treningsstudio og dansesenter hvor hun blant annet har vært fagansvarlig. Linda har også  jobbet som frilanser i mange år, vært dommer i cheerdance, og underviser Norge rundt.

 

 

 

 

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg