Populært i varmen

Foto: Anniken Tangerud

Et hyggelig sted å jobbe.

Av Hanna Sundling og Benjamin Holter 

Aurora Sætran har jobbet på Vinmonopolet på Vestsida siden november i fjor.

– Det beste med jobben er at det er veldig god stemning mellom oss ansatte, og at det er et hyggelig sted å jobbe, smiler hun.

I det siste har det vært lite med folk, men framover forventes det flere kunder siden fellesferie er i gang, og varmen står på for fullt.

Nå i sommertidene er det rosé og hvitvin som er de mest populære drikkevarene. Aurora antar at det er fordi folk har lyst på noe som ikke er like tungt og fyldig i heten. Rødvin og annen tyngre drikke går det mer av om vinteren.

Selv om kundemengden endrer seg, gjør ikke åpningstidene det.

Polet, som ligger på Nytorget i samme bygg som Coop Prix, har like åpningstider hele året. Fra mandag til onsdag er de åpne fra ti frem til fem. På torsdag og fredag stenger de klokken seks, og på lørdag er stengetid klokken tre.

Noe som mange kanskje ikke vet, er at Vinmonopolet også har en alkoholfri seksjon med masse godt; ikke bare har de alkoholfri vin, de har også eplesider og lignende produkter for de som ser etter det.

Her noe å finne for enhver smak, men uansett om du har tenkt å drikke eller ei, håper de ansatte på vinmonopolet at alle skal få en fin sommer!

3600.no

Se alle innlegg