Torsdag 17. oktober står mange kinoer sammen om en dugnad for TV-aksjonen.

Denne dagen kan du spise popcorn med ekstra god samvittighet, for alle inntekter av popcornsalget deres denne kvelden går direkte til årets TV-aksjon!

Og ikke nok med det: De gir også kinoens andel av billettinntektene på filmen WILD ROSE til aksjonen.

Kongsberg – tidlig ute

– Dette er et nasjonalt initiativ, men vi var den tredje kinoen i landet som meldte seg på. Vi har også tidligere bidratt med gratisvisninger og annet i forbindelse med TV-aksjonen, og synes det er fint å kunne være med å støtte slike gode formål, forteller kinosjef Even Thunes Jensen til 3600.no

Det hele starter klokken 17.

– Popcorninntektene fra hele kvelden går til aksjonen, mens det er kun på Wild Rose også billettinntektene går til aksjonen. Jeg synes filmen på en måte er passende; Selv om den jo foregår i vest-europa handler den om ei kvinne fra trange kår som vil leve ut drømmen sin, forteller Even.

Er ikke dette en god grunn til å tilbringe en torsdagskveld i kinomørket så vet ikke vi!

Om filmen:

Wild Rose er en varm og sjarmerende musikkfilm med 9 års aldersgrense.

«Dønn sjarmerende om skotsk country-talent» – Vårt Land.

«En stjerne er født» – NRK Filmpolitiet.

Rose-Lynn Harlan har en frynsete fortid og en fabelaktig stemme. Selv om hun er født og oppvokst i Glasgow, har hun alltid identifisert seg med de amerikanske countrystjernene og brenner for den upolerte countrymusikken i USA, som består av «tre akkorder og sannheten om livet».

Hennes store drøm er å flytte til Nashville og få sitt store gjennombrudd blant likesinnede, men drømmen virker fjern når man bor i Skottland, er alenemamma til to små og arbeider som hushjelp.

Ved hjelp av sjefen hennes, som får i stand et møte med en legendarisk BBC-radiovert, og noen harde verbale sannheter fra moren, Marion (Julie Walters), innser Rose at veien til egen lykke kanskje er kortere enn hun tror.

Rose spilles av stortalentet Jessie Buckley, som har begeistret publikum og anmeldere over hele verden med sin autentisitet og nydelige sangstemme. ‘Wild Rose’ er en original og oppløftende film om familie, livsdrømmer og musikk som kommer rett fra hjertet.

Kjøp billetter til Wild Rose her.

Sjekk traileren her:

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg