– Perfekt for Kongsberg!

[addtoany]

– Mazda ble Kongsbergs nest mest solgte bil i mars, og det er mange gode grunner til at bilmerket har blitt så populært, sier Kjetil Måkestad, salgssjef Mazda hos bilSpiten AS.

– Perfekt for Kongsberg!

Tekst og foto:3600,no Sponset innhold

– Mazda er rett og slett kjøreglede, sier Kjetil Måkestad.
– Modellene CX-5, CX-3 og Mazda6 kommer med firehjulsdrift, og veldig mange av kundene i Kongsberg ønsker seg biler med god framkommelighet. I tillegg får du veldig mye bil for pengene – mye utstyr og høy kvalitet. Mazda har truffet markedet i Kongsberg perfekt.

[the_ad_placement id=»bilspiten_mobil»] [the_ad_placement id=»bilspiten_desktop»]

Les mer om modellene og bestill prøvekjøring.

Designen er også en viktig årsak til at Mazda har blitt så populær de siste årene.
– Mazda har vunnet flere priser på grunn av designet, og det er tydelig at kjøperne setter pris på utseendet, sier Måkestad.

Stikk innom bilSpitens nettsider.

Sjekk bilSpiten på Facebook!

«KODO Design – Soul of Motion»
Hos Mazda liker vi å gjøre ting på vår egen måte – det er sånn vi er. Som ispirasjon til vår nye KODO design vendte vi blikket mot naturen. Våre designere studerte alt fra dyrenes bevegelser i deres egne omgivelser, til det energifylte øyeblikket når bueskytteren slipper buen og pilen som igjen skaper muskuløse, men allikevel de myke linjene vi finner igjen på Mazda6, Mazda3 og CX-5. Fordi vi helt og fast tror på at det å se andre veier fører til et fantastisk design.

Modellutvalget hos Mazda er bredt og godt tilpasset ulike behov. Fra minstemann Mazda2 til den litt større og Mazda3, firehjulstrekkerne med den store familiebilen Mazda6, Crossoveren CX-3 og storebror, kompakt-SUVen CX-5 – og selvfølgelig familiens aller villeste: Nye Mazda MX-5 – Verdens mest solgte roadster.

Nye Mazda MX-5 ble kåret til både 2016 World Car of the Year (WCOTY) og World Car Design of the Year under årets New York International Auto Show. Det er andre gang en Mazda-modell får WCOTY prisen, forrige gang var Mazda2 i 2008. Mazda MX-5 er også den første bilmodellen som vinner begge titlene.

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg