Sommer-mor-O i Bevergrenda

Her trenger du ikke å drive med orientering for å ha være med.

For andre året på rad samarbeider Kongsberg O-lag og IL Bevern om å arrangere sommer-mor-o i Bevergrenda.

Saken fortsetter under bildespesialen. 

Fire dager til ende (26. juni til 29. juni), får 28 barn og unge i alderen 10-13 år lov til å delta i et mangfold av spennende aktiviteter: fra myrfotball, innebandy, «fange-flagget», FunBattle til leirskyting – med litt innslag av orientering mellom slagene selvsagt.

… og høydepunktet er selvsagt overnattingen i Beverlokalet.

Idunn Haavengen (t.v). er primus motor for sommergledene i Bevergrenda. Foto: Anniken Tangerud

Vi hadde lyst til å lage en sommerskole med bredde og mange ulike aktiviteter, forteller lederen Idunn Haavengen (19), som var med å arrangere den aller første sommerskolen i fjor.

Her får du prøve deg på mange forskjellige ting og det er kanskje det beste med dagene våre, insisterer Idunn og smiler.

Som en del av IL Beverns fokus på ungdomsprosjekt er sommer-mor-o startet og drevet av ungdommen selv – og det gir nok et annet fokus enn andre arrangementer.

Her handler det først og fremst om å ha det gøy. Selv vi lederne får lov til å være med på moroa. Samtidig er det mange hyggelige deltakere, så dette er fire fine dager.

Hva er planen til neste år?

Først og fremst håper vi at det blir leir, for dette er jo så moro, avslutter 19-åringen.

Alle foto: Anniken Tangerud

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg