Bli med på en opplevelse litt utenom det vanlige

Fortryllende. Foto: Bjørn Isaksen

Det er fortsatt billetter igjen til Under Over Under.

Til helgen vil hele 450 elever fra Kulturskolen i Kongsberg endevende Musikkteatret med tidenes største forestilling fra skolen noensinne.

I løpet av tre spennende forestillinger vil elever helt ned i 3-års alderen ta publikum med på en eventyrlig reise hvor tematikken er havet.

Se noen smakebiter her (alle foto: Bjørn Isaksen):

Forestillingen markerer avslutningen på et treårig pionerprosjekt kalt KUL-TUR, som har hatt fokus på kulturskolenes formidling og fremføring av kunst og kultur i lokalsamfunnet.

Det blir så fint! røper Kulturskolesjefen Irene Bjørnnes stolt til 3600.no.

Bjørnnes har ivrig fulgt prosjektet fra begynnelsen og tenker seg godt om da vi spør hva det beste med erfaringen har vært.

– Det er utrolig rørende å se hva elevene våre får til, på tross av nerver og store oppgaver. Det ligger mye arbeid bak, og prestasjonene og engasjementet i alle aldersgrupper og nivåer er så bra. Dette blir kult, forteller hun ivrig og fortsetter:

Prosessen og hva de lærer underveis er like viktig som resultatet. De mange nye opplevelsene og erfaringene elevene har fått spiller en like stor rolle. For meg har det vært flott å få følge de forskjellige prosessene. Men jeg kan love at resultatet blir bra også; det blir en fantastisk flott forestilling! 

På scenen i helgen vil publikum få oppleve både musikk, dans, teater og kunst – hvor alt fremføres av kulturskolens elever. Det er med andre ord duket for en skikkelig multikulturell opplevelse og en forestilling litt utenom det vanlige.

Og det er fortsatt billetter igjen, så her har du en unik sjanse til å bli med på noe stort, avslutter Irene og smiler.

 

 

3600.no

Se alle innlegg