På hjemmebane med Miners

Akari AS/3600.no er stolt sponsor av Miners. Vi leverer alt av foto og video til byens topplag – og vi er stolte av det.

Vi i Akari AS gjør det vi kan for å ta et lokalt samfunnsansvar. «Vi bryr vårs» rett og slett. Foran denne sesongen har vi inngått et sponsorsamarbeid med Miners, der vi leverer alt av foto og video til bruk i hallen, på nett og i trykksaker. Sammen med en rekke andre sponsorer bidrar vi til at Kongsberg skal ha et lag helt i norgestoppen.

«Vi bryr vårs» har også blitt et «stempel» som vi setter på saker og reportasjer i nettmagasinet, saker der samfunnsansvar og lokalt engasjement står i fokus. Alle reportasjer på 3600.no, der det å bry seg, gjøre noe for andre, eller bidra med noe positivt for lokalsamfunnet vårt – vi bli stemplet med «Vi bryr vårs». 

I løpet av basket-sesongen ønsker vi å presentere Miners´ulike sponsorer og la støttespillerne fortelle om hvorfor de ønsker å bidra.

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg