Her er ukas filmpremierer på Krona Kino!

Denne uka er det premiere på den Oscar-nominerte thrilleren The Lighthouse, og på actionfilmen Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn).

Oscar-nominerte The Lighthouse

Premiere: 7. januar. Horror / Drama 1 t. 50 min. 15 år


I den den Oscar-nominerte thrilleren The Lighthouse kan du se blant annet Robert Pattinson og Willem Dafoe.

Regissøren av The Witch er tilbake med en ny skremmende filmopplevelse. To fyrvoktere på en avsidesliggende øy begynner å miste grepet om virkeligheten etter hvert som isolasjonen setter sitt preg på dem. Er fyrhuset hjemsøkt av onde krefter, eller er det deres egne hemmeligheter som holder på å drive dem til vanvidd? Denne Oscar-nominerte filmperlen roses av kritikerne, og går sin seiersgang på filmfestivaler og kinoer verden over.

Kjøp billetter til The Lighthouse her.

Sjekk traileren nedenfor.

Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn)

Action / Eventyr / Krim 1 t. 49 min. 15 år

Har du noen gang hørt historien om politidamen, sangfuglen, gærningen og mafiaprinsessen?

Etter at Joker har slått opp, slår Harley Quinn seg sammen med Black Canary, Huntress og Renee Montoya for å redde en ung jente (og seg selv) fra en ond krimherre.
Birds of Prey er en superheltfilm basert på DC Comics-teamet Birds of Prey. Den er ment å være den åttende filmen i DC Extended Universe.

Kjøp billetter til Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn).

Se traileren nedenfor.

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg