Nye MOKKA X med 4×4, automat og Opel OnStar

Nå kan du stikke innom Autopartner på Moane og prøvekjøre nye Opel MOKKA X.

Stappfull av gode nyheter og facelift både utvendig og og innvendig, er Opel MOKKA X en modell som kan bli en vinner i Norge. 

– Vi har store forventninger til MOKKA, sier Christian Toverud hos Opel Norge.
– Dette er faktisk Opels første modell med 4×4 og automat – en kombinasjon mange nordmenn etterspør. En bil som passer perfekt for norske forhold.
– Modellen skal først lanseres for fullt i Norge i november, men vi har fått noen biler til Kongsberg allerede, så bare kom innom oss hos Autopartner, sier Mats Günther.

Her kan du lese alt om MOKKA X

I nye MOKKA introduseres også nyheten Opel OnStar. Enkelt forklart innebærer det løsninger der bilen kan kommunisere ved hjelp av moderne mobiltelefon-teknologi. OnStar gir deg Automatisk ulykkesvarsling – ved en eventuell kollisjon blir en OnStar-rådgiver varslet automatisk. Smarttelefon-funksjon – Fjernstyr dører for å låse / låse opp, eller sjekk oljenivået osv. Assistanse ved stjålet bil – kan hjelpe deg med å finne bilen og hindre at den startes på nytt. Bil-diagnose – fjerndiagnostikk av bilens tilstand. Nedlasting av destinasjon – muligheter til laste ned destinasjonen til navigasjonssystemet i din Opel og Wi-Fi sone – kommer i 2017.

Systemet kan være livreddende om uhellet skulle være ute, enten ved at du selv ber om hjelp, eller gjennom at systemet varsler automatisk ved en ulykke. Denne typen sikkerhetsutstyr kommer nå for fullt. Opel og eierselskapet General Motors (GM) er langt framme på området.

Les alt om Opel OnStar her

no_onstar_overview_header_992x525v4

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg