Ønsker å oppfylle boligdrømmen din

Nå nærmer det seg denne vårens utgave av Block Watnes populære visningshelg.

Visningshelg er blitt et begrep i boligbransjen. Som den aller første bedriften startet Block Watne med å avholde visningshelger tre ganger i året allerede for over 10 år siden – én på vinteren, én på våren og én på høsten. I årenes løp har mange i bransjen gjort det samme i mer eller mindre faste rammer.

Les også: Bo godt i Kongsberg. 

Nå nærmer det seg denne vårens utgave for Block Watne.

Den 21. og 22. april klokken 13-15 er det visning på om lag 60 ulike boligprosjekter rundt om i landet.

På Kongsberg og i Notodden er det visning på fire ulike prosjekter; på Hovdeplassen med eneboliger i kjede, ved Henckeltunet med 3- roms leiligheter, på Lafteråsen med frittliggende eneboliger og ved Eikeskar i Notodden med eneboliger i rekke.

Saken fortsetter under bildene
Hovdeplassen – Eneboliger i rekke med solrike takterrasser.
Henckeltunet – Leiligheter med flotte solforhold og kanskje byens beste utsikt! Besøk Block Watnes visningsleilighet.

Beate Wojtaszek, salgskonsulent hos Block Watne på Kongsberg, gleder seg som alltid veldig til helgen.

– Det blir jo mye å gjøre, men samtidig er det kjempegøy. Du ser nysgjerrigheten og drømmene til de som kommer på visning og blir bedre kjent med folk. Kongsberg er et spennende marked hvor folk liker å komme tett på naturen og sentrum og da egner virkelig våre prosjekter seg, forteller Beate til 3600.no.

Ønsker å treffe så mange som mulig

Da vi spør Beate hva det beste med å kunne dra på en slik visningshelg er, kommer svaret sporenstreks. 

– Man får se mulighetene, drømme seg bort litt, snakke med hverandre og skape en relasjon mellom kunden og oss. Samtidig får vi vist masse vakker natur og utsikt sammen med flotte boliger, sier hun og fortsetter:

– Under en visningshelg er vi der for folk og vil svare på det de ikke får lest ut i fra en annonse på nettet. Det er viktig å møte oss ansikt til ansikt for å får mer info og skape en felles tillit.

Dere har en unik bredde i prosjektene (fra leiligheter til moderne boliger). Hva betyr det for byen og befolkningen?

– Vi mener det er viktig å ha bredden da segmentene/målgruppene er mange. Det er alt i fra alder, inntekt, område, livsfase og så videre som varierer enormt og vi ønsker å treffe så mange som mulig, forklarer Beate.

– Folk i Kongsberg er opptatt av natur og utsikt, så vi legger til rette for dette i alle områdene. Med områdene vi bygger, så utvikler vi også infrastruktur som trygge gang- og sykkelveier, lekeplasser og ikke minst flere hjem for flere folk. Vi ønsker å være med på drømmen og Kongsberg 40 000, smiler hun.

– Vi er stolte over å kunne vise de ulike boligene som nå er for salg og gleder oss til å presentere våre boliger og tomter på Gamlegrendåsen Nord, Lafteråsen og Eikeskar i Notodden.

– Alle er hjertelig velkommen – du trenger ikke å ha umiddelbare flytteplaner for å orientere deg i markedet heller. Her er alle velkomne, avslutter Wojtaszek.

Les mer om prosjektene til Block Watne her: www.blockwatne.no/kongsberg

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg