En økning på over 118%

Blid redaktør. Foto: Bjørn Isaksen

En spennende reise har såvidt begynt, men for en reise det har vært.

Nettmagasinet 3600.no så dagens lys den 1. september, 2015. Siden den gang har vi laget en masse gladsaker om stort og smått som rører seg i byen vår.

Målet har alltid vært å «snakke opp» Kongsberg og fortelle de gode historiene om mennesker, miljøer, bedrifter, kultur og lokalhistorie – gjennom bilder, tekst og video – som alltid skal være gratis for våre lesere.

Det er jo så mange positive saker der ute som fortjener dagens lys og vi ønsker å være de som forteller den og samtidig være med på å «bygge» Kongsberg som by.

Det handler om å bry seg.

August 2016 hadde vi 4000 unike lesere i måneden. I august, 2017, hadde vi 16.000. I gjennomsnitt hadde vi cirka 8000 lesere i måneden fra 1. januar til 31. august, 2016. I samme periode i år hadde vi cirka 17.500.

Det er en økning på 118,75%.

Vi tror dette er en god blanding av hardt arbeid, en tro på konseptet, at vi bryr vårs og at mange liker det vi gjør.

Vi hadde heller ikke klart dette uten våre støttespillere, bidragsytere og sponsorer, forteller redaktør Anniken Tangerud, som tok over ansvaret for innholdet i 3600.no den 1. desember, 2016, takknemlig.

Vi er også en IA-virksomhet (Inkluderende Arbeidsliv) og samarbeider nært og godt med NAV. Til enhver tid har vi mennesker hos oss på arbeidspraksis og gjør det vi kan for å gi folk meningsfulle dager og skape faste jobber.

Samtidig føler jeg at vi bidrar til noe som er større enn oss selv, at vi utgjør en mening, om enn liten, for lokalsamfunnet. Det gjør at jeg er veldig stolt av jobben og arbeidsplassen min, avslutter hun.

I tiden fremover ønsker 3600.no å bli enda mer levende og levere enda bedre innhold, samtidig som vi skal nå ut til et bredere publikum.

Har du lyst til å bidra med saker fra din klubb, forening eller lag, er det bare å ta kontakt på tips@3600.no.

Ønsker du å annonsere, kan du kikke litt her: https://3600.no/info/annonsere/ . Her kan du se hvordan andre bidrar: https://3600.no/category/annonseinnhold/»

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg