– Og her har du den fantastiske sommerstuen!

På denne måten forlenger Kristin og Erling Korvald sommeren med minst 2 måneder.

– Og her har du den fantastiske sommerstuen! sier Kristin Korvald entusiastisk og slår frem med armene.

Sommerstuen hun og ektemannen Erling Korvald viser oss befinner seg i toppetasjen til de nye leilighetene på Dyrmyrskauen og fra den enorme terrassen utenfor, som vender til nesten alle himmelretningene, kan du se både Skrimfjellene, Knutetårnet og Stanga på en godværsdag.

– Varmelampene utvider sesongen én hel måned på hver side, forteller hun og peker opp på de lekre lampene under taket.

Strålende fornøyde. Foto: Anniken Tangerud, 3600.no

Med smarte innebygde lys, solskjerming, lekre foldedører i front og skyvedører på hver side, kan man åpne opp når været frister og lukke seg lunt inn når regnet eller vinden hilser på.

Sommerstuen, eller glassverandaen om du vil, er altså en fiffig løsning som både utvider leiligheten og øker komforten.

– Vi er veldig veldig fornøyde og bruker den enormt mye, forklarer Korvald.

Det var i april/mai i fjor at de tok kontakt med glassmester Jørgen Hem fra Simon Hogstad AS etter en anbefaling fra de som bygget leilighetene.

Siden Korvald er leder i sameiet i de nye leilighetene på Raumyr og sameiet ønsket en helhet i bygget var det viktig at de valgte en leverandør som forstod dette behovet.

– Vi er veldig tilfreds med at vi valgte Jørgen. De gir ordentlig service og dette er flinke folk. Du kan stole på dem, forklarer Kristin og smiler.

– Det kostet jo litt, men Jørgen sa han ikke ville levere noe uten at det var skikkelig kvalitet. Det gir deg en trygghet.

Det tok ikke lang tid før tegningene var klare og sommerstuen på plass. Da følte Korvald at mange brikker falt på plass.

enklegrep
Med svært enkle håndbevegelser, kan man åpne opp hele rommet. Foto: Anniken Tangerud, 3600.no

«Jeg hadde en drøm om en glassveranda og med denne store terrassen var det mulig. Det er en dyr investering, men så veldig verdt det».

Ved siden av å øke leilighetens verdi, gi boligen et ekstra rom, gir den en økt livskvalitet for eierne.

– Det blir så fredelig. Jeg kan sitte der og bare se ut på utsikten og høre fuglene eller regnet tappe på taket.

– Jeg elsker å lese bøker og gleder meg til påskeferien. Det går med mange bøker i ferien ja. Jeg kan sitte der hele dagen.

– Det er bare helt perfekt. Alle som kommer innom sier: «en leilighet har vi alltids sett mange av, men denne kombinasjonen av utsikt, glassveranda og det inne, er noe nytt, unikt og fantastisk flott», avslutter Korvald.

Glassmester 1 Simon Hogstad AS er en komplett leverandør av glass. De samarbeider godt med snekkere og fast innleide montører for større oppdrag bl.a. med solskjerming og aluminium. For mer informasjon, besøk nettsidene deres her.

persienner
En glassveranda eller sommerstue gir deg muligheten til å være ute selv når regnet pøser ned. Foto: Anniken Tangerud, 3600.no
theveranda
Lunt og koselig. Foto: Anniken Tangerud, 3600.no

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg