Med sine 82 ansatte er Forenede Montører en stor lokal kunde på nyttekjøretøy. Bedriften som ble etablert tilbake i 1963, setter store krav til bilene – og leverandøren.

– Vi har 55 biler fra bilSpiten, rundt 40 av dem er av merket Ford, sier Ørjan Tveito, montør og KNX-programmerer hos Forenede Montører i Kongsberg.

Se video med Ørjan Tveito fra Forenede Montører AS:

– For meg er det viktig med kjørekomfort, at det er plass nok, men også at bilen ikke er for stor. Jeg kjører en Ford Connect, en bil jeg trives med – hver dag, sier Tveito.

Les mer på bilSpiten.no

– Vi valgte bilSpiten som leverandør av våre yrkesbiler fordi de oppfyller de kravene vi har som kunde. Modellutvalget er rimelig komplett, med store, mellomstore og mindre biler. Det er god service og hyggelige medarbeidere, som kan det de driver med. Det er viktig for oss, sier Tveito.

Størst på nyttekjøretøy i Europa
– Ford er størst på nyttekjøretøy i Europa, og det er ikke uten grunn, sier Marius Spiten-Nysæter, salgssjef Ford hos bilSpiten AS.

Marius Spiten-Nysæter. Foto: Bjørn Isaksen
Marius Spiten-Nysæter. Foto: Bjørn Isaksen

– Ford har et bredt produktsortiment som dekker behovene for de fleste bedriftene – store, mellomstore og små biler, sier Spiten-Nysæter.

– Mange ser også fordelene av å ha én leverandør på nyttekjøretøy. Det gjør det enklere med service og oppfølging. Hos bilSpiten har vi også dyktige og kompetente folk i alle ledd. Flere med mer enn 30 års erfaring. Vi har også investert i nybygg som også kan møte morgendagens behov.

– Vi prøver hver dag å leve opp til slagordet vårt:

bilSpiten – Kongsberg beste bilopplevelse

3600.no

Se alle innlegg