Nye lokaler – nye muligheter!

Ønsker nye kunder velkommen. Bjørn Erik Lund stortrives i nye lokaler på Skrimsletta. Foto: Anniken Tangerud

Leiebilselskapet Hertz har flyttet til Sportsveien 13.

Etter et formidabelt 2017 sikter Bjørn Erik Lund og Hertz Kongsberg på et enda bedre 2018.

– Vi har fått nye, freshe lokaler og nå kan vi nå gi kundene et enda mer helhetlig tilbud, forteller Bjørn Erik Lund stolt og viser oss rundt i det store, flotte bygget ute på Skrimsletta.

Tidligere holdt det populære bildelingsselskapet til ved siden av porten til Teknologiparken, men i januar 2018 flyttet de virksomheten ut til Skrimsletta.

Ved å dele de nye lokalene med både Kongsberg Biloppretting og Kongsberg Bilpleie, gir det en sterk og positiv synergieffekt.

– Mye av jobben min handler om å skaffe nye kunder og her har vi mye større grad til å bygge enda flere, gode nettverk, smiler Bjørn Erik.

– Ikke minst er det mer sosialt, ler han.

Service med hjertet

Strekker seg langt for kundene. Foto: Anniken Tangerud

– Her kommer det folk innom hele dagen som ikke nødvendigvis søker oss og det gir oss mye mer oppmerksomhet – og potensielle nye kunder, forklarer han.

Med over 12 års erfaring i bilutleiebransjen, hvorav 10 av de har vært i Hertz, er Bjørn Erik en fyr som legger dagens kabal og yter service med hjertet.

– Jeg er så til de grader et ja-menneske og kundekontakten og nettverksbyggingen er kanskje noe av det beste jeg vet med jobben min.

– Her handler det ikke bare om å være serviceinnstilt, men vi strekker oss langt og gjerne mer for å etterkomme kundens behov og ønsker, forklarer han.

Derfor leverer de også biler til Teknologiparken om behovet er der.

– Hver eneste leie er like viktig! understreker Bjørn Erik.

«Hver eneste leie er like viktig!»

Samtidig jobbes det hardt og langsiktig for å nå selskapets visjoner og for Bjørn Erik er hver eneste fornøyde kunde et høydepunkt i hverdagen.

– Målet er å få butikken til å vokse og det er avhengig av strategisk riktige målsetninger, gode og lojale ansatte, at vi skaper verdier, får nye og gode kundeforhold ved å yte det lille ekstra og levere mer enn forventet overfor kunden, avslutter han varmt.

Du finner Hertz Kongsberg i Sportsveien 13 og på telefon +47 3228 9310.

Fakta

I 1968 åpnet Hertz sin første lokasjon i Norge. Hertz Norge er i dag markedsledende med over 500 utleiepunkter over hele landet som blant annet dekker samtlige flyplasser. Leiebilflåten i Norge består av nærmere 6 000 nye og moderne biler.

Hertz er verdens eldste og største globale bilutleieselskap etablert i 1918. I dag er selskapet representert i mer enn 150 land på samtlige kontinenter med over 11 000 lokasjoner som leier ut mer enn 33 millioner leiebiler per år.

Selskapet ble av Grand Travel Award, reisebransjens mest prestisjefylte kåring, kåret til årets beste bilutleie for femte året på rad.

Kilde: pressesidene til hertz-norge ved mynewsdesk.

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg