Fredag har Krona Kino premiere på fem flotte filmer.

Sjekk hele kinoprogrammet her. 

Dragetreneren 3

Premiere 11. januar. Action / Animasjon / Eventyr 1 t. 44 min. 6 år

Fortsettelsen på eventyret til Hikken og dragen hans, Tannløs. Hikken er blitt sjef for stammen, og har fullført drømmen sin om å lage et lite samfunn der drager og mennesker kan leve sammen side om side.

Men farer truer landsbyen deres, og Hikken og resten av dragetrenerne blir tvunget til å sette kursen mot et nytt hjem.

Da han var liten, fortalte faren hans historier om en myteomspunnen, hemmelig verden hvor dragene bor, og Hikken bestemmer seg for å finne ut av om dette stedet faktisk eksisterer.

Kjøp billetter til Dragetreneren 3 her. 

Sjekk traileren her:

 

Psychobitch

Premiere 11. januar. Drama 1 t. 50 min. 12 år

Om å våge å være den man er, danse ut av takt og at kuer er ganske kuuuule dyr.

Hvis du spør Frida har hun valgt rollen som klassens outsider selv. De andre på skolen er uansett enige i at hun er totalt annerledes. Marius går i samme klasse og gjør stort sett alt han kan for å fremstå som en suksess.

Når de to blir plassert sammen på gruppearbeid ser Marius det som nok en mulighet til å vise seg frem for de andre. Men Frida har ingen intensjoner om å bli hjulpet eller fikset av klassens perfekte gutt.

Gruppearbeidet blir starten på et turbulent forhold mellom de to. Men i fighten med Frida opplever Marius også noe spennende og utfordrende han aldri har kjent før…

Psychobitch er en film om suksessjag og umulig kjærlighet i Generasjon Prestasjon.

Kjøp billetter til Psychobitch her. 

Sjekk traileren her:

 

The Mule

Premiere 11. januar. Krim / Drama 1 t. 57 min. 12 år

Earl blir tilbudt jobb som bare krever at han kjører litt bil mot gode penger. Det Earl ikke vet er at han nettopp har sagt ja til å bli narkotikasmugler.

Eastwood spiller Earl Stone, en mann i 80-årene som er blakk, alene, og på randen av konkurs. Når han blir tilbudt en jobb som bare krever at han kjører litt bil mot gode penger, er valget enkelt. Det Earl ikke vet er at han nettopp har sagt ja til å bli narkotikasmugler for ett meksikansk kartell.

Han gjør det bra, så bra, at han stadig får større oppdrag, og får en medhjelper fra kartellet til å holde oppsyn med han.

Med ett nytt «narkotikaesel» som gjør det så bra, tar det ikke lang tid før han dukker opp på radaren til den hardtarbeidende DEA-agenten Colin Bates (Bradley Cooper). Med både politi og ett kartell i hælene begynner Earl og ta fatt på sin egen fortid. Han forstår at tiden begynner å renne ut for å rette opp i feilene han har begått.

Kjøp billetter til The Mule her. 

Sjekk traileren her:

 

Blue Iguana

Premiere 11. januar. 1 t. 40 min. 15 år

​​Hovedrolle spilles av årets Oscar vinner Sam Rockwell.Mest kjent fra sin fabelaktige rolle som politimann i «Three Bill-boards Outside Ebbing, Missouri. Denne Filmen vant ogsåAmanda-prisen i år, kategori «Beste utenlandske film».
​​
​​Fengselsfuglene Eddie (Sam Rockwell) og Paul (Ben Schwartz) er ute på prøve. De jobber for øyeblikket i en New York diner. En dag dukker den karismatiske Katherine (Phoebe Fox) opp med et tilbud de ikke kan avslå. Ferden går til London og målet er å sikre den berømte diamanten: BLUE IGUANA.Små kriminelle Eddie og Pauls forbrytelser har ikke fått de store konsekvenser hittil. De har stort sett kommet seg unna med et skeivt smil, eller en dårlig vits.
​​
​​I London treffer de den harde undergrunnen ledet av den psyko-tiske lokale mafiasjefen Ferdinando. Her er det duket for en surrealistisk action komedie i beste lock-stock stil, fullstappet av retroelementer, svart humor, splatter, kruttrøyk og stor fare.

Kjøp billetter til Blue Iguana her.

Sjekk traileren her:

Petta – Tamil film

Premiere 11. januar. Tamil / Action / Komedie / Drama / Familiefilm / Romantikk 2 t. 52 min.

Petta (lit. City) is an upcoming Indian Tamil-language action film written and directed by Karthik Subbaraj and produced by Kalanithi Maran. The film stars Rajinikanth with an ensemble cast including Vijay Sethupathi, Simran, Trisha, M. Sasikumar, Nawazuddin Siddiqui, Bobby Simha, J. Mahendran and Guru Somasundaram.

Kjøp billetter til Petta her. 

Sjekk traileren her:

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg