Nye kinofilmer

Dette er ukens premierer på Krona Kino.

Krona Kino byr på premieren til en tidløs og vakker kjærlighetshistorie, en film fra James Cameron (Avatar) og Robert Rodriguez (Sin City), en dokumentar som følger 15 år gamle Oliver Solberg og hans rallydrøm, et sterkt drama med Julia Roberts i hovedrollen, og en film om 10 år gamle Mia som får sitt liv snudd opp ned da familien hennes bestemmer seg for å flytte fra London til Afrika for å ta over driften av en løvegård.

Se hele kinoprogrammet her.

If Beale Street Could Talk

Premiere 8. februar. Drama 1 t. 59 min. 9 år

Trust love all the way.

Fra regissøren av Moonlight kommer en av årets viktigste filmer basert på romanen av James Baldwin.

IF BEALE STREET COULD TALK er en tidløs og vakker kjærlighetshistorie som utspiller seg på 1970-tallet i Harlem. Tish er 19 år og Fonny er 22 år. De har vært venner siden barndommen, er nå forlovet og drømmer om en fremtid sammen. Drømmene går i knus når Fonny blir arrestert for et lovbrudd han ikke har begått. Tish, sammen med hennes foreldre, prøver desperat å bevise hans uskyld mens hun er gravid med deres første barn.

IF BEALE STREET COULD TALK hedrer forfatterens roman på beste vis og er en kjærlighetshistorie kantret av rasisme og urettferdighet, samtidig som den viser hvordan det menneskelige og kjærligheten trosser alt og holder ut.

Ps. 14. februar, på Alle Hjerters Dag, går 40% av billettinntektene til Amnesty. 

Kjøp billetter til If Beale Street Could Talk. 

Sjekk traileren er her:

 

Alita: Battle Angel

Premiere 8. februar. Action / Eventyr / Sci-Fi 2 t. 1 min. 12 år

Fra visjonærne filmskapere James Cameron (Avatar) og Robert Rodriguez (Sin City) kommer Alita: Battle Angel, et episk eventyr om håp og mot. 

Når Alita (Rosa Salazar) våkner i en fremmed verden uten å huske hvem hun er blir hun tatt hånd om av Ido (Chrisoph Waltz), en empatisk lege som ser at et sted inne i den forlatte cyborgen er hjertet og sjelen til en ung kvinne med en ekstraordinær fortid. Etter hvert som Alita lærer å navigere i sitt nye liv og i de forræderiske gatene i Iron City, forsøker Ido å skjerme henne fra hennes mystiske fortid, mens hennes nye venn Hugo (Keean Johnson) i stedet hjelper henne med å vekke minnene.

Men det er kun når de onde og korrupte maktene som styrer byen kommer etter Alita at hun oppdager et hint til hennes fortid – hun har unike krefter som de som står med makten vil gjøre alt for å kunne kontrollere. Hvis Alita holder seg unna, kan hun være nøkkelen som kan redde vennenene hennes, familien hennes, og den verdenen hun har blitt glad i.

Kjøp billetter til Alita: Battle Angel her. 

Sjekk traileren her:

Born2Drive

Premiere 8. februar. Dokumentar 1 t. 28 min. Tillatt for alle

Følg 15 år gamle Oliver Solberg og hans reise mot å bli Nordisk mester i rallycross!

I Born2Drive følger vi verdens yngste rallycrossjåfør, 15 år gamle Oliver Solberg og hans reise mot å bli Nordisk mester i rallycross.

Olivers store drøm er å kjøre mot sin far, verdensmester Petter Solberg, men pappa nekter dette før Oliver har blitt en tilstrekkelig god sjåfør. Denne utfordringen tar Oliver på strak arm, og 15 år gammel flytter han helt alene til Frankrike for å gå på motorsportskole. Han blir stadig en bedre sjåfør, men ikke alt går som forventet da pappa Petter plutselig blir alvorlig syk.

Born2Drive er ekte biler, stor lidenskap og 600 illsinte hestekrefter under panseret. En film med raske biler, fartsfylte actionscener og stor spenning. Rett og slett dokumentarens Fast and the Furious.

Kjøp billetter til Born2Drive her. 

Sjekk traileren her:

Ben is Back

Premiere 8. februar. Drama 1 t. 43 min. 12 år

Oscar-vinneren Julia Roberts og Lucas Hedges (Manchester by the Sea, Three Billboards Outside Ebbing Missouri) er fantastiske i dette rørende dramaet om mor og sønn.

«NOE AV DET BESTE JULIA ROBERTS NOENSINNE HAR GJORT»
The Hollywood Reporter

«JULIA ROBERTS OG LUCAS HEDGES ER FANTASTISKE I ROLLENE SOM MOR OG SØNN»
Moviezine

«JULIA ROBERTS OG LUCAS HEDGES SKINNER I DENNE KRAFTFULL HISTORIEN»
Deadline

Nå kommer Oscar-vinneren JULIA ROBERTS tilbake for fullt sammen med Oscar-nominerte LUCAS HEDGES (Three Billboards Outside Ebbing Missouri, Manchester By the Sea, Lady Bird, Moonrise Kingdom) i dette rørende dramaet som blir å kjempe om Oscars i 2019.
Filmen er regissert av Oscar-nominerte PETER HEGDES (Manus: Hva er det med Gilbert Grape, Gutter er Gutter).

Den 19-årige Ben Burns (Lucas Hedges) kommer uventet hjem til sin familie på morgenen julaften. Bens mamma Holly (Julia Roberts) er lettet og glad for at han er hjemme. Ben har vært rusavhengig, og Holly er redd for at han skal få et tilbakefall. I løpet av et turbulent døgn åpenbares det nye hemmeligheter og en mammas uendelige kjærlighet til sin sønn settes på prøve når hun gjør alt i sin makt for å holde han trygg.

Kjøp billetter til Ben is Back her. 

Sjekk traileren her:

Mia and the White Lion

Premiere 8. februar. Drama 1 t. 39 min. 9 år

10 år gamle Mia flytter fra London til Afrika. Mia er svært lite tilfreds med tilværelsen helt til en liten hvit løveunge blir født.

Mia får sitt liv snudd opp ned da familien hennes bestemmer seg for å flytte fra London til Afrika for å ta over driften av en løvegård. Når den lille hvite løveunge Carlie blir født, finner Mia tilbake gleden, og de utvikler ett spesielt bånd.

Når Charlie blir tre år blir Mias liv nok en gang snudd på hodet da hun finner ut av sin fars mørke hemmelighet. Med viten om at Charlies liv kan være i fare, bestemmer Mia seg for å rømme med Charlie. De to vennene legger ut på en utrolig reise på jakt etter et sted hvor Charlie igjen kan leve livet i frihet.

Kjøp billetter til Mia and the White Lion her. 

Sjekk traileren her:

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg