Møt vår nye designer: Madeleine

Madeleine Buttedal Stedøy (26) har alltid vært en pragmatiker og elsket design.

 

På sitt tredje og siste år på Høyskolen i Sørøst-Norge begynner mange av studentene å snuse på arbeidslivet som venter utenfor.

For Madeleine, som bor på Kongsberg og studerer på linjen Visuell Kommunikasjon på Høyskolen i Drammen, var valget på hvor hun kunne ha et såkalt «internship» enkelt.

– Jeg har hatt lyst til å jobbe med bedriftsrettet markedsføring og design, forteller hun til 3600.no.

– Så da jeg snublet over 3600.no og Akari [som den gang het Digital Ressurs] som drev med lokal markedsføring på Kongsberg, var valget enkelt. Det ville jeg prøve meg på! forklarer hun ivrig.

I august 2016 tok hun kontakt med Bjørn Isaksen og etter et møte med Bjørn og Simen Ljøterud den 2. september kunne Høyskolen ta ansvaret for å videreformidle en såkalt skolekontrakt med Akari.

Nå er hun på plass og gleder seg til å bidra til veksten.

Med snart 3 år på skolebenken og en Bachelorgrad bak seg, har jo Madeleine både kunnskap om de mange verktøyene de bruker, strategisk design, redaksjonell design, webutvikling og brukeratferd og det er kunnskap som kommer godt med på veien videre.

Allerede nå vet hun hvor og hvordan hun ønsker å jobbe.

– I et lite firma og i et godt arbeidsmiljø. Det blir ikke det samme som i de store konsernene hvor man nesten forsvinner og mister den nære kontakten med kundene, avslører hun.

– Jeg skal like det jeg gjør og det skal være vanskelig å gå fra jobb. Jeg skal glede meg til å gå på jobb om morgenen, forklarer 26-åringen og understreker gleden hun har i å se resultatet av det hun har gjort.

Setter kundens behov først.

Madeleine vil nå være på plass for å delta i Akaris stadig voksende kundeportefølje og vil være her helt frem mot sommeren 2017.

Når vi spør hva hun gleder seg mest til, kommer svaret sporenstreks:

– Jeg håper jeg får mye mer innsikt i hvordan det jeg har lært teoretisk gjøres i praksis. Hvordan en reell kunde kan være i møte med en designer og ta den utfordringen det er å lære meg deres behov, forklarer 26-åringen.

Akari AS er et reklamebyrå med fokus på videoproduksjon, grafisk design, webdesign, rådgivning, annonsering, foto og kurs og har nå over 204 kunder i porteføljen som stadig vokser.

Ta kontakt på kreative@akari.no om du er interessert i et møte.

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg