… O-løperen som aldri finner frem. 

 

Akari AS vokser stadig og i disse dager har kontorlandskapet fått en nytt post på kartet: Lene Flesseberg (43).

Les også: Møt vår nye designer: Madeleine.

43-åringen er nok et kjent fjes for de som driver med orientering i distriktet, men før den utdannede revisoren begynte å løpe rundt i skogen med kart og kompass, drev hun både med fotball, håndball, langrenn og korps.

– Jeg hadde ikke fritidsproblemer, akkurat, forklarer Lene om tiden hun vokste opp på Korpmoen og Golanhøyda.

I disse dager bor hun på Raumyr, er gift og tobarnsmor og det er her orienteringen kommer inn.

Da den eldste datteren Matilde drev med allidrett i Bevern, snublet de over en annonse for orienteringslaget i 2009 for KOL-karusellen og ble umiddelbart bitt av basillen.

Når vi spør Lene hva det beste med orienteringen er, kommer svaret umiddelbart.

– Du kommer ut i skog og mark. Kommer på helt nye og ukjente steder, selv i Kongsberg. Jeg vokste opp med at vi hver lørdag og søndag gikk Ollebakkene opp til Knutehytta for å få kakao, men det finnes jo så mange andre fine steder her, understreker 43-åringen ivrig.

Utsikten fra Kollknuten er blant hennes favorittområder og det er først og fremst det gode miljøet i orienteringslaget hun trekker frem når vi lurer på hvorfor hun trives så godt.

Det har jo hendt at Lene ikke finner frem til postene, men det tar hun med knusende ro.

Da er det bare å starte på nytt, svarer hun optimistisk og legger til at hun har blitt mye flinkere til det nå i nyere tid.

Flesseberg, som har jobbet med regnskap og økonomi siden 1998, har nå ansvaret for regnskap og det administrative i Akari AS.

 

 

Del og lik!
  •  
  •  

3600.no

Se alle innlegg