Dette er ukens premierer på Krona Kino.

Under årets første filmhelg på kinoen i Kongsberg, kan du se en skikkelig skrekkfilm, få med deg Michael Hanekes nye film og oppleve et herlig gjensyn med nøtteknekkerne.

Ps. Den norske filmatisering av krigssymbolet Jan Baalsruds to måneder lange flukt, Den 12. Mann går fortsatt og det samme gjør disse filmene også.

Happy End

Foto: Filmweb

Iskald satire fra AMOUR-regissør Michael Haneke

En spennende og skremmende historie om den dysfunksjonelle familien Laurent som desperat forsøker å opprettholde fasaden når verden rundt dem ramler sammen. Det er både morsomt og trist å være flue på veggen i familiens herskapelige hus i Calais, med den europeiske flyktningekrisen som bakteppe.

Østerrikske Michael Haneke er mest kjent for sine gullpalmevinnere DET HVITE BÅNDET fra 2009 og AMOUR fra 2012. I HAPPY END møter vi noen av Frankrikes aller fremste skuespillere – Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant og Mathieu Kassovitz. Filmen er en kald og gripende satire om den franske overklassen og menneskene som tjener den. Filmen var i hovedkonkurransen i Cannes.

Filmens lansering er støttet av Creative Europe – MEDIA og NFI.

Kjøp billetter til The Happy End her. 

Se traileren her:

 

Insidious: The Last Key

Premiere 5. januar
Spencer Locke spiller Melissa Rainier. Foto: Filmweb

Mediumet Elise Rainier står ovenfor sitt mest skremmende oppdrag noensinne når hun kalles inn til å rense et hus for onde ånder. Huset viser seg nemlig å være hennes eget barndomshjem, og noe grufullt har ventet på henne i skyggene der siden hun var liten. «Insidious: The Last Key» er den fjerde filmen i den skremmende Insidious-serien.

Kjøp billetter til Insidious: The Last Key her. 

Se traileren her: (obs. 15 års grense)

Det elleville nøttekuppet 2

Førpremiere 6. januar
Foto: Filmweb

Nøtteknekkerne er tilbake!

Endelig er Egon og gjengen tilbake i denne elleville oppfølgeren med søte dyr mot slemme mennesker!

Ekornet Egon og hans dyrevenner oppdager at den korrupte borgermesteren planlegger å ødelegge deres elskede park for å bygge en fornøyelsespark. I håp om å redde hjemmet sitt må Egon, Annie, Kompis og resten av gjengen slå seg sammen med herr Feng, en tilsynelatende søt og uskyldig mus som viser seg å være en helt vill mester av kung fu.

Kjøp billetter til Det Elleville Nøttekuppet 2 her. 

Se traileren her:

 

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg