Her er ukens premierer på Krona Kino.

Se hele kinoprogrammet her.

 

THELMA

Foto: Motlys AS / SF Studios

Premiere: fredag 15. september

«Gysende nydelig horror» – Dagens Næringsliv

Thelma er Joachim Triers (Reprise, Oslo 31.august, Louder than bombs) nye, norskspråkelige film. Eilie Harboe spiller hovedrollen. Hun har tidligere vært med i filmer som «Bølgen», «Kyss meg for faen i helvete», og «Kompani Orheim». Hun spiller mot Kaya Wilkins, også kjent som artisten Okay Kaya.

Joachim Triers kritikerroste film Thelma handler om en ung kvinne som flytter fra sin religiøse familie på Vestlandet for å studere i Oslo. Her treffer hun medstudenten Anja og de to blir trukket mot hverandre på mystisk vis. Thelma blir overveldet av følelser hun ikke tør anerkjenne, samtidig som hun får uforklarlige anfall. Skremmende og overnaturlige krefter presser seg frem – og en da forsvinner Anja sporløst…

Filmen vant kritikerprisen på Den norske filmfestivalen i Haugesund og skal delta på festivaler i Toronto, New York og London.

Les mer om filmen og kjøp billetter her

Se traileren her: 

https://youtu.be/HF36DsRFnXU

 

MOTHER!

Javier Bardem og Jennifer Lawrence. Foto: United International Pictures

Premiere: fredag 15. september

En ung kvinne (Jennifer Lawrence) og hennes ektemann (Javier Bardem) lever et fredelig liv i landlige omgivelser når et mystisk par plutselig banker på døra og tvinger seg inn livene deres. En psykologisk thriller fra Darren Aronofsky (Black Swan, The Fighter).

Kjøp billetter til Mother her

Se traileren her:

 

JORDMOREN

Catherine Deneuve og Catherine Frot i «Jordmoren».

Premiere: fredag 15. september

Berlin-festivalen 2017. Vist i Hovedprogrammet utenfor konkurranse! Regissør Martin Provost har skapt seg et navn med sine gripende kvinneportretter (Séraphine, Violette). Jordmoren dreier seg om møtet mellom to sterke, ulike kvinner, mesterlig spilt av to ekte grand dames innenfor fransk filmindustri. En dramakomedie om behovet for forandring.

Kjøp billetter til Jordmoren her

Se traileren her:

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg