Noe for alle hos Quality Hotel Grand i Kongsberg

Foto: Magnus Bjørnnes

Har du fått med deg latinokveldene på Café PI, eller prøvd deg på shuffleboard og biljard nede i Argus Q-Zone?

På Quality Hotel Grand i Kongsberg har de den siste tiden jobbet på spreng for å ferdigstille nye Q-Zone, samtidig som det har blitt arrangert temakvelder i Cafe Pi omtrent annenhver fredag.

– Målet vårt er å kunne tilby noe til alle, og derfor må vi stadig gjøre endringer og prøve ut nye konsepter, forteller Dana Ali.

Dana er hotellsjef på Quality Hotel Grand Kongsberg – hotellet som er byens storstue.

Mange vil danse salsa og spise tapas

Du har lenge kunnet finne mange spennende tilbud på hotellet, men nytt av året er temakveldene som arrangeres på Cafe Pi omtrent annenhver fredag.

– Vi kaller konseptet «Internasjonal buffet», og serverer mat fra andre steder i verden. Livemusikk og litt omgjøring av lokalene hører også med, forteller Christian Emmertz, Food & Beverage Manager ved hotellet.

Det er blitt arrangert latino- og tapasaften flere fredager denne våren. Folk har også møtt opp på indisk aften og meksikansk aften med livemusikk. Temakveldene etterfølges av musikk med DJ for danseglade gjester.

– Latino- og tapasaftenene har vært spesielt populære, forteller Christian.

– Ja, vi har sett at det er veldig mange i Kongsberg som danser salsa, sier Dana.

De to opplever at temakveldene på Grand blir tatt godt imot, i denne byen som har innslag fra mange ulike nasjoner. Det har kommet mye folk, og det rapporteres om veldig god stemning.

Temakveldene tar en pause i forbindelse med sommerferien, men starter opp igjen etter skolestart – omtrent annenhver fredag.

Argus Q-Zone: stemningsfull atmosfære som skaper den perfekte ramme for en hyggelig kveld på byen, enten du er ute med kolleger, kunder, venner eller familie. Foto: Magnus Bjørnnes

Unikt tilbud i Argus

Det har skjedd store endringer i Argus den siste tiden, hvor du nå finner Q-Zone. Her er det et spennende utvalg av aktiviteter, i unike lokaler. Du kan blant annet spille shuffleboard, biljard, dart, bordtennis og fotballspill.

– Også er det blitt en sportsbar her, hvor du kan se all slags sport på storskjerm, forteller Christian.

Aktivitetene på Q-Zone passer utmerket når du skal ha en hyggelig kveld med venner, men du kan også booke deg inn til fredagspils eller andre sammenkomster.

– Her kan det arrangeres 5-kamp eller andre konkurranser, og flere har allerede benyttet seg av den muligheten. Her er det åpent torsdag, fredag og lørdag fra kl. 18 til 24, opplyser Dana.

Uteservering hele sommeren

I Grandhaven, hotellets uteservering, kan du sitte ute og kose deg i hele sommer, fra tidlig formiddag til sent på kveld.

– Her holder vi åpent i hele sommer, og du kan nyte lunsj, middag, eller noe godt å drikke, forteller Christian.

Det er mulig å booke uteserveringen på Grand til lukkede, private arrangementer, dersom du ønsker det.

– Vi kan til og med stenge gata her, og arrangere for eksempel en stor sommerfest, fortsetter Emmertz.

De to stråler av serviceinnstilthet, og gir inntrykk av at ingenting er umulig å få til på Quality Hotel Grand Kongsberg.

Noe for alle i Kongsberg

Quality Hotel Grand Kongsberg har satt seg som mål å tilby noe for alle. Alt fra barnefamilier til kurs- og konferansegjester skal finne noe de liker her. Dana og Christian kan nevne GruveSpa, juleshow og Magazinet.

GruveSpaet er åpent for alle, ikke bare for hotellets gjester.

– Det er en intim atmosfære i spaet. Du kan slappe av i badebasseng, boblebad og badstue. Det er også mulig å ta spabehandlinger, og mange synes det er fint å avslutte det hele med en lunsj i Café PI, sier Ali.

Hotellets konferansesenter Magazinet holder til i de tidligere lokalene til Kongsberg bibliotek. Dette er flotte lokaler som kan benyttes til det meste. Under fjorårets Kongsberg Jazzfestival var det konferanse på dagtid, hvor blant annet statsminister Erna Solberg deltok. Og så ble det gjort om til konsertlokale på kveldstid.

– Lokalene på Magazinet er utrolig fleksible, og vi tilpasser sånn at de passer til både antall og formål. Her har vi plass til flere hundre personer inne, og typisk brukes lokalene til konferanser, arrangementer, eventer eller livets store merkedager, opplyser Christian.

– I sommer er det flere som skal feire bryllup på Magazinet, og det gleder vi oss veldig til, sier Dana og Christian.

 

 

3600.no

Se alle innlegg