Nerdenes festaften hos Bøhmer’n

Møt platespiller- og rør-spesialistene på Kongsberg.

Er du glad i godlyd? Torsdag 10. mars kl. 16.00 – kl. 20.00 bør du ta en tur innom Bøhmer’n.

MELD DEG PÅ HER!

Hans Kise (Audiomix) vil snakke om rør og rørforsterkere, Terje Nilsen om platespillere og Hallvar Rostad om riktig matching. Se noen av de forsterkerne og høyttalerne som er høyest rangert i USA og England, i prisklassen 15.000,- til 50.000,-

Bøhmer TV og satelittservice i Nansensgate 3 (Der sportsbutikken til Knutsen en gang var lokalisert) i Kongsberg, er ny forhandler for AudioAktøren. Torsdag den 10. mars bør alle som har anledning – og er interessert i rørforsterkere, hybrider, klasse A forsterkere, Spendor høyttalere og platespillere, møte opp. Hans Kise, som har lang erfaring med service og reparasjoner av rørforsterkere, vil holde et kort foredrag om rør og rørforsterkere. Innehaveren av AudioAktøren, Terje Nilsen, vil snakke om platespillere – og vise oppkobling og justering. Salgssjef Hallvar Rostad fra AudioAktøren vil snakke om riktig matching og hvordan du kan få best mulig lyd i forhold pris – og den akustikken du har hjemme.

Du vil få anledning til å snakke med både Hans, Terje og Hallvar.

Denne dagen vil vi kunne gi spesielt gode tilbud på alle produkter fra de fleste av de merkene som stilles ut. Dette gjelder bare de som møter opp hos Bøhmer denne torsdagen.

Les mer hos Norsk Hi-Fi Center og AUDIOAKTØREN

Vi tar et forbehold, men slik det ser ut nå, vil vi stille ut følgende merker:

AMR:
Vi kommer til å lansere den nye AM-777 Signature Edition til kr 44.900,- En integrert hybridforsterker, der det bare er rør i forforsterkerdelen. Vi holder på å teste den nå. Da vi pakket den ut og koblet den opp, var lyden overraskende musikalsk å engasjerende med en gang. Vi har også med DP-777 Signature Edition til kr 46.900,-, som er en DAC / forforsterker med rør. Med en DAC på dette nivået er det MYE lettere å lykkes med å få god lyd i hele anlegget. Vi kommer mest sannsynlig også til å vise en CD-spiller med rør fra AMR. Det vil bli en sterk satsing på AMR i tiden fremover.

Audio Valve:
Audio Valve Eclipse er en forforsterker med rør til kr 42.000,- som bla. fikk tildelt plaketten: «Best Sounding High-End Audio Products» av amerikanske Stereophile, i konkurranse med High-End forforsterkere til mange ganger prisen.

Exposure:
Exposure 3010S2 D er en integrert forsterker til kr 21.995,- som yter 2x110w. Da den ble testet i det anerkjente magasinet Hi-Fi Choice, fikk den høyeste karakter på alle parametre. Noen kunder har fortalt at de bruker denne på Magnepan høyttalere – og at det fungerer svært godt.

ifi-audio:
AMR står bak dette merket, som har spesialisert seg på Micro-produkter med en særlig god lydkvalitet, i forhold til pris. Da Roy Ervin Solstad i Watt testet iPhono platespillerforsterker, skrev han: «Den vil være et kupp selv til dobbel pris.» Vi lanserer nå den nye iDAC2.

Organic Audio:
Etter at Argento Audio fikk suksess med sine sølvkabler, som mange sier «ikke låter som andre sølvkabler», bestemte de seg for å begynne å produsere rene kobberkabler omtrent på samme måte, under navnet Organic Audio. Disse kablene tar godt vare på varmen i lyden, samtidig som de gir en åpnere og strammere gjengivelse enn mange andre kobberkabler.

PrimaLuna:
Rørforsterkere av særlig høy kvalitet, i forhold til pris. Les mer om PrimaLuna lenger nede på denne siden!

Quadraspire:
Hi-Fi møbler av høy kvalitet, men ikke så høye priser som på de mest eksklusive merkene. Trenger du et rack, kan du velge forskjellige avstander mellom hyllene. Disse avstandene kan endres siden, om du får behov for det. Stort utvalg av treslag eller glass.

Spendor:
Legendarisk, engelsk høyttalermerke. Spendor A6R til kr 32.900,- for ett par, ble kåret til: «Best floorstander 2015» i WHAT HI-FI? Dette var andre året på rad, da den i 2014 også ble kåret til: «Best floorstander 2014». Vi vil også vise Spendor D7 Premium, som er en dyrere modell.

Sugden:
Legendarisk, engelsk forsterkermerke. Produserer kun rene klasse A forsterkere. Vi kommer til å vise A21 Series 2 integrert klasse A forsterker til kr 24.900,- Ytelse: 2×23 w REN KLASSE! Kan leveres med riaa-trinn og koster da kr 27.900,- Vi regner også med å vise toppserien til Sugden, som heter Sapphire.

3600.no

Se alle innlegg