– Den eneste som duger!

Frank Skjævesland, bilansvarlig hos NCC. Foto: Bjørn Isaksen
Frank Skjævesland, bilansvarlig hos NCC. Foto: Bjørn Isaksen

Når Frank Skjævesland skal kjøpe inn biler til de aller tøffeste oppdragene for NCC, betyr det Toyota Hilux – fra Funnemark på Kongsberg.

– Vi har erfart at dette er den eneste bilen som tåler de ekstreme utfordringene vi utsetter bilene for. Tunnelbygging er noe av det mest krevende med tanke på biler og utstyr, sier Skjævesland som er bilansvarlig i NCC.

– Når du kjører i ei steinrøys, så setter det veldig høye krav til kvalitet på bilene. Jeg har kommet fram til at Toyota Hilux er den bilen vi i NCC skal satse på når det gjelder de tøffeste jobbene.

Funnmark Kongsberg – kontaktinformasjon

I løpet av de siste to årene har Frank Skjævesland kjøpt mellom 40 og 50 Hiluxer for NCC-avdelingen i Hokksund. Alle bilene er kjøpt hos Funnemark Kongsberg.

Les mer om Toyota Hilux og se video

– Det handler om service! Funnemark stiller 100% opp for oss – uansett – når som helst på døgnet. Flinke folk og en fantastisk service betyr alt for oss. Vi vet at Funnemark gjør alt de kan for at vi skal bli fornøyde – og det klarer Robert (Mederud) og resten av gjengen hos Funnemark hver eneste gang, skryter Skjævesland.

Selv om Toyota kanskje ikke er de aller rimeligste bilene i innkjøp, mener Skjævesland at valget likevel er det mest økonomiske – totalt sett.

– Driftsutgiftene blir lavere. Det er dårlig økonomi å ha biler på verksted. Toyota Hilux er en svært driftssikker bil som passer perfekt til de oppgavene vi skal løse, sier Frank Skjævesland hos NCC.

Med sine 16.000 ansatte er NCC et av Nordens største entreprenør- og eiendomsselskaper.

3600.no

Se alle innlegg