Naturlig hudpleie hos Vita

SONY DSC

I sommerheten kan huden lett bli for tørr. Da er det fint å ha noe som gir fuktigheten tilbake, og nå har Vita fått inn noen spennende nye organiske kremer og masker!

Tekst: Hanna Sundling og Benjamin Holter

I om lag fire år har Marita Løcka jobbet på Vita Kongsberg. Hun begynte der i praksis i forbindelse med skolen, og har jobbet der siden den gang.

Marita har alltid vært veldig interessert i både sminke og hudprodukter, som gjorde at denne jobben var perfekt for henne.

– Det jeg liker best med jobben min er at det alltid er noe nytt å lære. Nesten hver torsdag kommer det inn nye varer, så det er alltid noe nytt og spennende man kan sette seg inn i og lære mer om, forteller hun.

 

Noen av de mest populære varene i de siste månedene har vært fra et koreansk merke kalt Erborian. Disse produktene har kun nylig kommet til Norge, og har vært ettertraktet i lang tid.
Mye av grunnen til at de er så ettertraktet som der er, er at de bruker flere økologiske ingredienser og færre kjemikalier enn mange andre produkter. Erborian har produkter for både rensing, pleie, næring og har flere sminkeartikler.

Det som det selges mest av for tiden er masker og kremer, som skal hjelpe huden å få tilbake fuktighet etter en lang dag ute i solsteika.

Vita har også en kundeklubb som tilbyr forskjellige goder. Hver gang man handler, så tjener man inn poeng. Disse poengene kan bli byttet inn i spesielle varer etter hvor mange poeng du har samlet opp: det eneste man trenger å gjøre er å vise strekkoden for produktet på kundeklubbens app, Club Vita, og man er “good to go”.

Snart byttes en del av sortimentet ut med mer høstlige varer, slik som mer “høstfarger” i sminkeavdelingen, og det kommer helt nye produkter for sesongen. Mange av årets sommer varer er nå på salg: da er det bare å komme innom og få seg en god deal.

 

3600.no

Se alle innlegg