Næringsnytt: Svein skal utføre vaktmestertjenester og Gjermund har blitt daglig leder ved Kongsberg Golfbane

Her er siste nytt fra næringslivet i Kongsberg.

Nye selskaper

Svein Gunnar Ulleberg har startet opp enkeltpersonforetaket Svein G Ulleberg, som skal utføre «vaktmestertjenester, snekkering og montering med det som naturlig følger med».

Ole Gustav Ronten har startet opp samvirkeforetaket Øygarden Vann og Avløp Drift SA, som har forretningadresse i Hvittingfoss. Selskapets formål er å «drifte og vedlikeholde vann- og avløpsanlegg i Øgarden hyttegrend 3070 Sande. Anlegget er tilknyttet Sande/Holmestrand kommunes drikkevannsforsyning og avløpsnett.» Nestleder er Geir Fjellestad og styremedlemmer er Lars Ruud, Øystein Bjørløw og Yngve Boye-Hansen.

Styreendringer og nye daglige ledere

Ny daglig leder i Tannlegene Bommen AS er Linn Anda Bommen.

Yi Feng har blitt ny daglig leder i Yummy Box AS.

Gjermund Buen er ny daglig leder ved Kongsberg Golfbane.

Sigmund Haave Kasin har blitt daglig leder i BGT AS. Nytt styre består av Sigmund Haave Kasin og varamedlem Anita Korbu Kasin. Sigmund Haave Kasin er også ny daglig leder i Buskerud Graving og Transport AS. I tillegg til dette er Sigmund Haave Kasin er ny daglig leder i BGT Eiendomsselskap AS, som har tilsvarende styresammensetning som BGT AS.

Det er meldt om styreendringer i selskapet Hyttegata 1 AS. Styrets leder er Ole Bjørn Fausa.

Magne Tangen er ny daglig leder i Norway Accounts. Selskapets formål er endret til «autorisert regnskapsfører selskap som utfører tjenester iht denne virksomheten. Selskapet driver også med salg av softwareprodukter, økonomitjenester og annen rådgivning som selskapet kan utføre».

Meldt oppløst og slettet

Geir og Bjørn Haug Hanssens Felleseie ANS er meldt oppløst. LUK Norge og Solveig Lia Witsøs selskap Buskerud HMS/SHA Rådgivning AS er også meldt oppløst.

Saggrenda Drift AS er meldt slettet.

Ny adresse

Supun Holding AS endrer forretningsadresse fra Steinsvingen 2A til Rudåsveien 48.


Kilde: Brønnøysundregistrene

3600.no

Se alle innlegg