Det skjer stadig noe nytt i Kongsbergs næringsliv. Her får du en oppsummering av de siste næringsnyhetene.

Nye selskaper

Geir Arne Neby har startet opp enkeltpersonforetaket Kongsberg Sjåfør Utleie, som skal drive «utleie som maskinkjører på hjullaster».

Aerospace Composites Limited avd. Norge er nyregistrert med forretningsadresse Nymoens torg 9A. Selskapet skal drive konsulentbistand knyttet til offshorevirksomhet.

Kjetil Bjørnstad har startet opp Kongsberg Maskindrift. Selskapet skal drive med «entreprenørtjenester, graving, transport og brøyting. Reparasjon og utleie av maskiner, samt salg og kjøp av tjenester knyttet til dette, og andre produkter/tjenester som naturlig hører sammen med dette, herunder å delta i andre selskap med lignende virksomhet, og kjøp og salg av aksjer eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretak.

Bjørn Øivind Edvardsen har startet enkeltpersonforetaket Bjørn Edvardsen, med formål om «konsulent- og rådgivningsvirksomhet, herunder deltakelse i andre selskapers drift og styre. Investerings virksomhet.»

Samvirkelaget Kløvstad vann og avløp SA, med Halvor Hagen Øyan som daglig leder og styreleder, er nyoppstartet. Samvirkelagets formål er å drive og vedlikeholde et vann- og avløpsnett for medlemmene.

Nye adresser

Mercur Ressursutvikling AS har flyttet fra Vesterøy til Hvittingfoss.

Alt i Bygg Kongsberg har flyttet fra Aalls gate 10 til Sandsværveien 114.

M. M. Holding AS har endret adresse fra Aalls gate 10 til Sandsværveien 114.

Styreendringer

Sameiet Hovdeplassen har registrert styreendringer. Nytt styre består av styreleder Ricardo Simoes Ferreira, styremedlemmene Tereza Mihaylova Mihaylova-Ivanova og Bård Eirik Sommerstad Stenersen, og varamedlemmer er Prakash Chinnasamy og Mohpal Singh Kahlon.

Addis PR har nytt styre. Styret betyr av styreleder Elisabeth Lishanee Selam Sundland og Magne Tangen.

Kongsberg Betongsaging AS har registrert endringer i styret. Nytt styre består av styreleder Torgeir Uglem, styremedlem Aurimas Pakarna og varamedlem Odd Aril Midtgard.

Slettet

Selskapet Yfusion DA er slettet.

Kilde: Brønnøysundregistrene

Del og lik!
  •  
  •  

3600.no

Se alle innlegg