Næringsnytt: Bakir er ny daglig leder i Hove Medical Systems og Jørn har startet opp E-sport Eyewear

Kongsberg sentrum

Nedenfor finner du en oversikt over nyheter og endringer i Kongsbergs næringsliv den siste uka.

Nye selskaper

Jørn Grønlund har registrert foretaket E-sport Eyewear. Selskapets formål er å «drive handel og utvikling av produkter innen eyewear og annet som naturlig faller sammen med dette».

KBG Fitness Club/ Thor Jensås er etablert av Thor Jensås. Daglig leder er Evgenia Jensås, og selskapets formål er «Treningssenter. Undervisning innen idrett og rekreasjon».

Songsri Rodbun Sandbraaten har etablert Thai Town Take-away AS med formål om «å drive gatekjøkken, take-away, catering og annet som naturlig faller under dette.» Forretningsadresse er Storgata 1, og styremedlemmer er Sasiprapa Roervik og Espen Sandbraaten.

Endringer i styre og daglig leder

Bakir Beslagic er ny daglig leder i selskapet Hove Medical Systems.

Vittingen kulturhus endrer styre. Styreleder er Finn Røraas, nestleder er Ole Kristian Halvorsen og styremedlemmer er Vibeke Kristin Eik, Turid Tverdal Brofoss og Dag Henning Kolstad.

Gartnerringen AS har styreendinger. Styreleder er nå Egil Horpestad. Styremedlemmer er Tove Lill Fossnes og Ingunn Slettevold. Tove Helen Hjermundrud er varamedlem.

I Essilor Norge AS er det endringer. Daglig leder utgår, og det er endringer i styret. Nytt styre består av styreleder Wolfgang Messerschmidt, styremedlemmer er Dominique Roger Ravets og Jan-Otto Garaas Dokken. Sistnevnte er representant for de ansatte.

Navneendringer

Challenge Invest bytter navn til JFC Holding, og selskapets nye adresse er Zienersvingen 15.

Elg Forsikring AS endrer navn til Gårdsforsikring AS.

Innflytter og oppløsning

Proniks Technologies AS er meldt oppløst.

Togronnekarer AS flytter forretningsadresse fra Gimsøysand til Roald Amundsens vei 9 i Kongsberg.

Kilde: Brønnøysundregistrene

3600.no

Se alle innlegg