Nå vokser Vestsia’

– Det blir tidenes åpning, morgendagens endring!

Fungerer Kongsberg, fungerer vi! uttaler Stine Brynsmo (34) fra frisøsrsalongen B:zar Stylingteam stolt om byen og bedriften hennes.

Og det er helt tydelig at det funker, for nå vil de satse på Vestsia’.

Stine er både medeier, senior stylist og kreative leder i den miljøvennlige salongen som i disse dager flytter fra Storgata til kirkegata 14 i Bussedalen på Vestsiden.

Sammen er de tre eiere og fem frisører og alle lever de for å sette mennesket i sentrum og det å delta i lokalmiljøet rundt seg.

Vi er fulle av ambisjoner, erfaring og et ønske og en viten om at vi kan bidra, forteller Stine til 3600.no.

Fredag den 13. januar, inviterer de til fest.

I samarbeid med blant andre Kåre Joao Cafe og Bar, Siljes Foto, Schneider Urt, Renee Velvære, Mettes Fotterapi og Strikkestua vil de holde en åpningsfest den 13. januar og blant annet lodde ut premier for mange tusen i løpet av kvelden.

…og som seg hør og bør blir det både kake og andre overraskelser etter at festen starter klokken 17.

I tillegg lodder vi ut en full makeover til en verdi av 3-4.500 kroner og har tilbud på absolutt ALT av produkter, avslører Jesmina ivrig.

– Men de må komme innom butikken for å få lodd altså, legger hun til og forklarer at salongen vil holde åpent fra 09 den dagen.

Det blir tidenes åpning og morgendagens endring, legger Stine til og smiler.

I disse dager er de midt inne i oppussingen, men av det 3600.no kunne se, blir det en spennende oase i Bussedalen.

Gammel skimøring og kortreist innredning.

B:zar stylingteam har blant annet benyttet seg av den pensjonerte møbelsnekkeren Knut Rogstad for å lage et kortreist og svært lokalt interiør.

Han har laget speilene vi skal bruke av eldgammel plank og materiale, røper Stine stolt.

Og så er de smurt inn med gammel skismøring for å få et antikke utseende!

Sammen ønsker de nå å bidra til vekst og økt bruk av Vestsia’.

Vi har så mange ideer og en av de er at vi blant annet drømmer om å lage egne organiske produkter i samarbeid med urtebutikken ved siden av, uttaler Stine begeistret.

Og vi vet at det er mange av dem rundt oss som kan gjøre Kongsberg og Vestsiden levende og spennende! Ikke minst til et større brukspotensiale! legger hun til.

B:zar stylingteam har siden starten hatt fokus på å bruke giftfrie produkter i sine behandlinger og er i så lende den eneste salongen i Kongsberg som tilbyr dette.

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg