Nå lønner deg seg å kjøpe firehjulstrekk

Foto: Geir Bakka

Nå er sommeren på hell, og det er ikke lenge før vinteren kommer – da er det selvfølgelig en fordel med en firehjulsdrevet bil, og akkurat nå lønner det seg å kjøpe en!

AutoSilver har et godt utvalg av bruktbiler, og har i dag om lag 30 inne som står klare til salgs.

– Vi er en trygg forhandler, et sted å henvende seg for veiledning og sammen vil vi finne frem til et godt valg som er tilpasset kundens livssituasjon og preferanser. Slik sørger vi for fornøyde bileiere, forteller Stian A. Kittilsen.

AutoSilver AS som holder til ute på Skrim, er forhandler av bilmerkene Citroën, Mitsubishi og Honda. Bedriften ble etablert i 1995 og har i dag 15 ansatte.

– Vi har høyt motiverte og kvalifiserte medarbeidere som vil gjøre sitt ytterste for at akkurat du skal bli fornøyd! sier Stian stolt.

For de fleste av oss er det å kjøpe seg ny eller brukt bil, en begivenhet og noe man gleder seg til – en spennende prosess. Enten man har et entusiastisk eller mer praktisk forhold til bil, er det få som er likegyldige!

For nordmenn flest er bilen viktig. Derfor ønsker vi å være best i klassen, slik at din bilopplevelse skal være best mulig! avslutter han.

For mer info, kontakt AutoSilver på 32764040.

3600.no

Se alle innlegg