Fem år siden starten – nå kommer 3600/Vi bryr vårs – 6.0

I september er det faktisk fem år siden 3600 så lyset, og vi har levert! Mer enn 10.000 bilder, mer enn 3.000 godsaker og mer enn 400 filmer – alt med et positivt fortegn.

Og aller viktigst: leserne setter pris på 3600!

Vi har 10.000 følgere som skaper et vanvittig trøkk og engasjement rundt sakene våre – noe som «konkurrentene» bare kan drømme om. 

Men det siste året har vært vanskelig! Av ulike årsaker forsvant mye av inntektsgrunnlaget høsten 2019, og corona-inntoget i mars gjorde at resten av inntektene forsvant – over natta. Det siste halvåret har vært en dugnad for å redde selskapet og ideen bak 3600 – og det har vi klart!

Vi er fortsatt uten faste inntekter – men vi har heller ikke faste utgifter 🙂

Nå står vi rett foran et veiskille. 3600 må ta noen strategiske grep – og her er noe av det som kommer til å skje framover:

1. Vi skal stille spørsmålene ingen andre stiller og belyse saker på nye måter – rett og slett «grave» mer, være synlige, få svar på det vi faktisk lurer på – og formidle stoffet – helt gratis, som alltid.

2. Sette saker på dagsorden, bidra til en åpen og saklig debatt som gavner Kongsberg – der alle kan delta – men samtidig holde debatten på et saklig nivå, innenfor de lover og regler som gjelder.

3. Invitere skribenter som klør i pennen og som har lyst til å bidra – innenfor 3600s univers, altså med en målsetting om å skape en enda bedre by. Ta kontakt med bjorn@3600.no

4. Vi skal etablere en «tenketank» eller «tankesmie» i Kongsberg, der alle som har lyst til å engasjere seg i byens framtid kan delta – på tvers av politiske synspunkter.

5. Vi skal bygge «3600/Vi bryr vårs» som et community-prosjekt som blir tydelig i Kongsberg, og vi skal jobbe for å finansiere prosjektet gjennom ulike støttespillere.

6. 3600/Vi bryr vårs skal selvfølgelig forsette å formidle de gode historiene.

Grunnideen, eller filosofien bak Nettmagasinet 3600 er at vi skal bidra til å gjøre Kongsberg til et enda bedre sted. Det er, og skal alltid være utgangspunktet og målet med det vi driver med. 

 

  •  
  •