Siden oppstarten for litt over ett år siden, har Akari AS opplevd stor – og økende etterspørsel av våre tjenester. Nå jakter vi en webutvikler/webdesigner i 100% stilling. 

Akari AS er et reklame- og videoproduksjonsselskap som leverer tjenester innen grafisk, foto/dronefoto, filmproduksjon, journalistikk, kommunikasjon og webløsninger. Vi driver også Nettmagasinet 3600.no. I november 2016 er vi seks ansatte – nå har vi behov for enda flere. 

Les mer om stillingen og send søknad. 

– Akari AS har kjøpt opp et selskap som utvikler, drifter og vedlikeholder webløsninger, sier Simen Jahnsen Ljøterud, administrasjonsansvarlig og styreleder i Akari AS.

afsasfs
Simen Jahnsen Ljøterud, administrasjonsansvarlig og styreleder i Akari AS.

– Fra 1. januar 2017 skal vi derfor serve en relativt stor kundeportefølje på dette området. Dette kombinert med at stadig flere nye kunder etterspør tjenester innen webdesign og webutviking, gjør at vi nå leter etter enda en solid, uredd og kreativ lagspiller til Akari AS, sier Ljøterud.

– Vi trenger en fleksibel og dyktig webansvarlig som kan ta vare på eksisterende kunder, men som også er i stand til å etablere nye solide kunderelasjoner i markedet. Akari AS er fortsatt et lite selskap, og vi er helt avhengige av at alle ansatte bidrar på flere områder. Derfor er det en stor fordel å kunne beherske for eksempel grafisk design, video, foto, journalistikk eller prosjektledelse – i tillegg til webutvikling. Det er mer enn nok å gjøre på alle områder, sier Ljøterud.

Les mer om stillingen og send søknad. 

Akari AS holder til i nyoppussede  og strøkne lokaler i bygg 125 i Kongsberg Teknologipark, sammen med Kongsberg Innovasjon og andre kreative sjeler.

Akari AS holder til i nyoppussede lokaler i Kongsberg Teknologipark. Foto: Magnus Bjørnnes
Akari AS holder til i nyoppussede lokaler i Kongsberg Teknologipark. Foto: Magnus Bjørnnes

Her er et eksempel på en videoproduksjon fra Akari AS – produsert av Magnus Bjørnnes for Kongsberg Musikkteater.

Se flere filmer på vimeosiden til Akari: klikk her!

3600.no

Se alle innlegg