Tom Holtermann Andersen
R&D Manager Kongsberg, Data Respons Norge AS og ivrig amatørmusiker.

Bildet over: Vebjørn Ruud (t.v.) og Tom Holtermann Andersen. Foto: privat

Hvilken konsert gleder du deg mest til under sommerens jazzfestival?
I år gleder jeg meg til konserten med Sting. Litt fordi jeg har hørt på Sting opp igjennom tidene og håper de spiller noen gamle slagere, men mest fordi jeg får besøk av noen gamle studiekamerater som skal på konserten, og jeg gleder meg til å få dem på besøk. Ellers håper jeg også å få med meg konserten i kirka på onsdag med bl.a Erlend Skomsvoll og Ida Løvli Hidle. Har noen fantastiske konsertopplevelser med dem fra tidligere. Har jo fått med meg noen legendariske konserter med Skomsvoll i Come Shine, og Ida Løvlie Hidle sin opptreden på åpningsforestillingen til Kongsberg Musikkteater var fullstendig MAGISK!

Hva er ditt beste minne fra jazzen i Kongsberg?
Som publikum må det  ha vært konserten med KORK og Come Shine for mange år siden. Den var magisk og jeg har hørt på det mange ganger siden da. Som artist må det ha vært  jubileumskonserten til Kongsberg Storband i 2015. Min sønn Sondre og jeg spilte begge i trompetrekka, og det var en fantastisk tid!

Kan du nevne tre favorittartister? 
Nå for tiden hører jeg mye på Joni Mitchell, Shadows And Light.

Den svenske pianisten Jan Johanson får pulsen min til å gå ned:

Tom Waits har jo produsert helt fantastisk mye. F.eks denne (også spilt av Kongsberg Storband)

Første plata?
Mener å huske at det var Supertramp, Even in the Quitest Moments

Hva betyr musikk for deg?
Musikk gir hjernen anledning til å slappe av litt. Både når man lytter til og utøver musikk. Tror faktisk det er viktig for god mental helse.

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg