Lars-Petter Akselsen
Teknisk Konsulent hos MediLink Software AS/funksjonær under Jazzfestivalen

Hvilken konsert gleder du deg mest til under sommerens jazzfestival?
Jazzen betyr at det kommer venner og familie på besøk – mye god mat og god drikke. Det er veldig moro å vise frem Jazzen og byen vår til venner og familie. Dessuten er det veldig spennende å jobbe som funksjonær. Ingen dager er like under Kongsberg Jazzfestival.

Hva er ditt beste minne fra jazzfestivalen på Kongsberg?
Det er mange gode festivalminner, men jeg må nevne dobbeltkonserten med Highasakite og Røyksopp – det å oppleve to av favorittbandene mine var en flott opplevelse, som jeg også fikk dele med min beste kompis gjennom 30 år.

I tillegg var det flott vær og veldig god stemning på Kirketorget – det gjorde det til en minneverdig dag. Konserten med Hanne Hukkelberg i Kongsberg Kirke i 2013 var også en flott opplevelse.

Kan du nevne tre favorittartister?
Anathema, Seigmen og Kaizers Orchestra.

Hva var den første plata/kassetten du fikk?
Min første kassett var: Elvis Presley: King Creole

Hva betyr musikk for deg?
Musikk betyr ro og nytelse, noe som får meg i godt humør, gjør meg glad, gir meg overskudd 🙂 Ingenting er som å høre musikk fremført av dyktige musikere – uavhengig av sjanger.

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg