Musikalsk ungdom: Jazzy Jazz – fremtiden

fra venstre: Jarle Lein, Mats Mathisen, Mattias Neteland, Halvdan Mandelid Østensen

Jazzfestivalen var drømmejobben ganske lenge. De øvde i flere måneder, og imponerte sterkt med sin fremføring av blant annet «Redbone» av Childish Gambino, og «Feeling Good» av Nina Simone. Nå ser de videre mot nye ting.

Av: Hanna Sundling og Benjamin Holter

–  En eller annen gang skal vi spille på kirketorget, sier Hallgeir og banker i bordet.

Fra venstre: Oda Høiberg, Einar Hjelle Løkling, Ingebjørg Sæther Ribberud, Eoin O’Sullivan, Maja Lund Olstad, Hallgeir Mandelid Østensen, Jarle Lein, Mats Mathisen, Mattias Neteland, Halvdan Mandelid Østensen

De har tenkt å begynne å skrive egne sanger, og har allerede kommet et stykke på vei med melodiene. Tekstene har de ikke bestemt ennå, men de ser fram til å begynne å skrive. De føler seg trygge på at de kan klare det meste som kommer framover.

– Hvis vi har klart det her på et halvt år, bare tenk på hva vi kan klare på de neste to, sier Oda selvsikkert.

Men hvis bandlivet mot formodning ikke skulle gå på skinner, har medlemmene av Jazzy Jazz back-up planer.

– Jeg skal jobbe i barnehage, forteller saksofonisten Mattias, selv om drømmejobben hans er å drive med musikk. Både Oda, en av bandets vokalister og Maja, gitaristen, kunne godt tenke seg å bli musikere og musikklærere. Bassisten Hallgeir derimot tenker å bli diplomat med en master i historie.

Kygo 2.0″ Avbildet: Einar Hjelle Løkling

Videre forteller bandmedlemmene at de tenker at Einar, keyboard-spilleren, kunne bli den neste Kygo. Ingebjørg, den andre vokalisten, drømmer om å reise rundt og være gatemusiker, og å få se verden. Eoin, bandets trommeslager, er et multitalent ifølge de andre i bandet, og kan nok gjøre hva han vil.

Men uansett hva som skjer, så kommer bandet til å holde på en stund til. De har blitt hyrt inn til å spille på ASVO sitt 30-års jubileum den 23. august, og oppfordrer gjerne folk til å komme.

De er stadig på leting etter nye oppdrag, og er å finne på facebook:
https://www.facebook.com/Jazzy-Jazz-147676142562217/ 

Om bandets stiftelse og bilder fra jazzfestivalen kan du se her:
Musikalsk ungdom: Jazzy Jazz

Se bildene her!

3600.no

Se alle innlegg