Det er slike sommerkvelder man lengter etter…

Mule Company. Foto: Mari B. Hole

Kongsberg Bluesklubb inviterte til utekonsert med Mule Company. 

Band: Mule Company
Hvor: Christians Kjeller
Når: Lørdag 18. juni 2016

– Vi tar det litt rolig i første settet og byr heller på litt mer helvete i den andre delen!

De lokale heltene i Mule Company åpnet kvelden med tonene til Kjerringa med staven, og drar rett over til noen andre kjerringer med The Rolling Stones – Honky Tonk Woman.

Det sies ofte at The Rolling Stones er et av verdens største rockeband – men la oss ikke glemme at de står med minimum en fot og litt til ned i bluesen. Så denne åpningen legger løfter om blues utover kvelden – selv om Mule Company overrasker med å gå litt utenfor rammene. Dette gjelder blant annet en klassiker; Stairway To Heaven fra selveste rebellene i Led Zeppelin – men det låter fantastisk! Spesielt må vi trekke frem Kjersti Engen på fløyte som fører dette mykt i havn.

– Vi spiller mer «damegreier i kveld» – Santana med Black Magic Woman som byr på varm blues, lange gitartoner og eksotiske rytmer. Perfekt, i det sommerkvelden går inn i natt. Publikum jubler og stortrives i bakgården.

Det ble videre allsang på Leva Livet fra Åge Aleksandersen – som forøvrig spilte i fasjonable Royal Albert Hall i London før helgen.

Dette er sommerkveld på sitt beste. Publikum ser ut til å nyte både musikken og det fantastiske utvalget av øl de har å by på – og oppmøtet er godt.

Det kan ikke bli så mye bedre enn shorts, pils og live-musikk ute, det er slike sommerkvelder man lengter etter hele vinteren – så denne kvelden kan vi leve lenge på!

3600.no

Se alle innlegg