Det blir både julestemning, latter, norsk skrekk og et mordmysterie på Hurtigruta på Krona Kino i helgen.

Se hele kinoprogrammet her. 

Daddy’s Home 2

Premiere 24. november
Mon tro hvordan denne julen ender opp? Foto: Filmweb

De kranglevorne fedrene Brad (Will Ferrell) og Dusty (Mark Wahlberg) fra Daddy’s Home er tilbake i en rasende morsom oppfølger. Papparivaleriet har roet seg siden sist, og de to lever i skjønn harmoni med sine respektive familier. Men trøbbelet starter når de får den lysende ideen at familiene skal feire jul sammen. Og når fedrene til Brad og Dusty, som ikke er stort bedre enn dem selv, melder sin ankomst på toppen av det hele, er det duket for tidenes julekatastrofe.

Kjøp billetter til Daddy’s Home 2 her. 

Se traileren her:

Jul i Mummidalen

Premiere 24. november
Jul i Mummidalen. Foto; Filmweb

Mummitrollet vil ikke gå i dvale! Han vil utforske vinteren og julen. Varmhjertet familieanimasjon hvor mummitrollet forsøker å finne ut hvem denne julen han hører skal komme er.

Kjøp billetter til Jul i Mummidalen her.

Se traileren her: 

https://youtu.be/3bQsoa5mjvw

Hjemsøkt

Premiere 24. november
Skremmende med norsk skrekkfilm! Foto; filmweb

Forfatter Maja Lunde (Bienes Historie) står bak manuset til årets norske skrekkfilm, hvor skuespiller Synnøve Macody Lund må besøke et hus som bærer på mørke hemmeligheter. Hun er ikke alene, og det som venter henne bak dørene kan hun ikke flykte fra.

Se traileren her: 

Kurt Josef Wagle og mordmysteriet på Hurtigruta

Skrekk på Hurtigruta! Foto; filmweb
Premiere 24. november

Vertdens mest ufordragelig fyr, Kurt Josef Wagle, er tilbake i oppfølgeren til kultfilmen «Kurt Josef Wagle og legenden om Fjordheksa». Kurt Josefs og Rock Fjellstad har fått spillejobb på Hurtigruta. Men når båtens sangstjerne, Marion Ravn, blir drept – da kåler det seg til.

Kjøp billetter til Jul i Kurt Josef og mordmysteriet på hurtigruta her.

Se traileren her:

 

Stjernen

Premiere 24. november
Film for hele familien. Foto; filmweb

Helaftens animasjonsfilm om dyrene som hjalp Maria og Josef til Betlehem. Vi følger eselet Bo og resten av de firbente vennene som sørget for at vi fikk den aller første julen. Et annet perspektiv på Maria og Josefs vei til den hellige byen.

Kjøp billetter til Stjernen her.

Se traileren her:

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg