Vi var på premieren til Hotell Transylvania 3: Monsterferie; dette er hva vi syns om den.

Hotell Transylvania 3: Monsterferie er den tredje installasjonen i den populære animerte filmserien fra Sony. Den bringer tilbake den morsomme animasjon og de sprø karakterene som de to tidligere filmene og er regissert av samme regissøren, Genndy Tartakovsky.

Plottet går som følger: Mavis drar med hele monstergjengen ut på et cruise, så de kan få slappet av og tilbrakt kvalitetstid med familien. På cruiset møter Drac skipets kaptein, Ericka, og faller pladask for henne. Men det han ikke vet er at hun er oldebarnet til hans tidligere nemesis, Abraham Van Helsing – og hun har en plan for å utrydde alle monstrene på cruiset.

Filmen er proppfull av humor, og mens noen scener lander bedre enn andre, er det noe for alle i denne monsterkomedien. Allerede et minutt inn i filmen var det latter i salen, og energien holdt seg oppe resten av spilletiden. Og til tross for at dette er det man ville kategorisert som en barnefilm, så er det plenty av vister for den litt eldre demografen.

Animasjonen er ulikt det meste annet Sony har laget; Tartakovsky tar lite hensyn til logisk anatomi, og lar heller karakterene få frie tøyler til å bevege seg på måter som ville fått de fleste fysiologer til å snu seg i graven. Mange filmskapere foretrekker kanskje å ikke overdrive sprøheten; Tartakovsky er ikke en av dem, og det er nettopp dette som gir filmen den fargerike sjarmen som gjør den tiltrekkende for både store og små.

Alt i alt, så er Hotell Transylvania 3: Monsterferie en film som er verdt å se. Krona holder også på å lage sin egen Monsterutstilling i sammenheng med filmen; leverer man inn en monstertegning i kiosken er man med i trekningen til å vinne en hel haug med film-effekter, så det er bare å delta!

Hotell Transylvania 3

Norgespremiere 13.07.2018 6 år 1 t. 37 min. Animasjon / Barnefilm / Familiefilm / Komedie

Gled deg til tidenes monsterferie!

Monstrene fra Hotell Transylvania er tilbake, og denne gangen står de overfor noe skumlere enn all verdens spøkelser, vampyrer og varulver: Familieferie.

Drac trenger en ferie fra den stressende hotelldriften, og Mavis og Johnny bestemmer seg for å ta med hele monstergjengen på et stort cruise i Bermudatriangelet. Monstervolleyball, eksotiske reisemål og mye annen more venter. Underveis faller Drac for skipets mystiske kaptein, Ericka. Men det monstrene ikke vet er at Ericka er barnebarnet til Drac største fiende, Van Helsing. Det er opp til monstervennene å stoppe de skumle planene hennes i tide. Bli med på sommerens store familieeventyr i Hotell Transylvania 3.

Kjøp billetter til Hotell Transylvania 3 her. 

Se traileren her:

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg