Norges mest solgte ladbare hybrid!

Mitsubishi Outlander Hybrid er den perfekte familiebilen hvis du vil ha en stor bil med 4×4 – og kjøre på strøm i nærmiljøet.

– Med to elektriske motorer, 4WD og innebygget Super-All Wheel control (S-AWC), teknologi kjent fra Mitsubishi Lancer Evolution, har du suveren fremkommelighet. Med lavt tyngdepunkt og ideell vektfordeling, vil du oppleve kjøreegenskaper utenom det vanlige. Outlander PHEVs integrerte kontrollsystem gir et fast veigrep, solid stabilitet og imponerende kjøreegenskaper selv på krevende underlag. Dette kombinert med aktiv stabilitetskontroll og antispinnkontroll med elektronisk styrt 4WD sørger for en optimal kjøreopplevelse. Det skriver Motorforum på sine nettsider.

– Denne er perfekt for Kongsberg, sier Dennis Møller, salgskonsulent Mitsubishi hos Autosilver på Moane.

Her kan du lese tester av Outlander PHEV 2016-modellen

Mitsubishi Outlander PHEV 2017 er også en nyhet i seg selv. Du kan enkelt velge å kjøre 100% elektrisk hvis du ønsker det. Det innovative PHEV-systemet er bemerkelsesverdig miljøvennlig. Eliminer drivstofforbruket og CO2-utslipp med 100% elektrisk kjøring. Er bilen full-ladet ved oppstart, vil det for kjørelengder på under 100 km med normal kjøring være enkelt å oppnå meget lave forbrukstall. Faktisk så er forbrukstall oppgitt så lavt som 1,8 liter/100 km (EU testsyklus).

Les om Outander PHEV på Mitsbubishis nettsider

 

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg