Dette er ukens nye filmer på Krona Kino.

Se hele kinoprogrammet her.

Grusomme meg 3

Premiere 30. juni. 
Vil han eller vil han ikke bli kriminell igjen? Foto: Filmweb

Gru forsøker å sjonglere familielivet med agenttilværelsen. Det blir ikke lettere av at hans ukjente tvillingbror, Drew, plutselig dukker opp fra ingensteds. I tillegg har Gru en ny utfordrer i 80-tallsskurken Benjamin Bratt.

Noske stemmer ved Alex Rosén, Line Verndal, Anders Bye, Jon Niklas Rønning, Adiane Louise Rødfjell, Mthilde Storm, Ella Skarra, Vidar Magnussen m.fl.

Kjøp billetter til Grusomme meg 3 her. 

Se traileren her:

The House

Premiere 30. juni. 
Will Ferrell er tilbake med en hysterisk komedie. Foto: Filmweb

En far overbeviser kompisene sine til å starte et illegalt casino i kjelleren hans, etter at han og kona bruker opp datterens college fond.

Med blant andre Will Ferrell og Amy Poehler.

Kjøp billetter til The House her. 

Se traileren her:

(Vi advarer mot en sterk scene). 

 

It Comes at Night

Premiere 30. juni. 
Tør du se denne i helgen? Foto: Filmweb

En liten familie, mann, kone og sønn, har søkt tilflukt fra en ukontrollerbar pandemi i et avsidesliggende hus. Her har de klart å skape rutiner og en følelse av trygghet i en kaotisk verden. Helt til den dagen en annen desperat familie banker på døren og vil inn…

Kjøp billetter til It Comes at Night her. 

Se traileren her:

(Vi advarer mot sterke scener)

 

Fra balkongen

Premiere 30. juni. 
Kritikerrost norsk film. Foto: Filmweb
I Ole Giævers tredje spillefilm følger vi ett år av regissørens liv i Brochmannsgate 12A, Oslo, Norge, Europa, Jorda, Universet. Hva hvis du stopper opp et øyeblikk og tar en pause fra livets berg- og dalbane for å spørre deg selv: Hvordan endte jeg opp her?

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg