Jeg er helt overvelda etter mine to første uker som daglig leder!

Fontenehuset tenker aldri bare på seg sjøl. De ville også feire meg som nykommer på Vestsida. Foto: 3600

Det er fem ting jeg vil dele som har gitt store inntrykk.

Av Mads Riis Henriksen

To feriedager etter jeg slutta i TechnipFMC, var jeg lada for å ta fatt på kongsbergsamfunnet. Noe jeg trudde skulle bestå av å be meg sjøl ut for å bli kjent, men det viste seg å bli ganske så annerledes.

Bli bedre kjent med Mads her.

Det er fem ting jeg vil dele som har gitt store inntrykk.

 

Alle folka som strømmer til

Å herregud for et opparbeida engasjement. Foreløpig har jeg ikke rukket å invitere meg ut. Siden dagen vi annonserte den nye daglige lederen, har det vært en virvelvind her på kontoret – og i byen. Folk har kasta seg over oss, på og utafor internett, med utstrakte hender, varme hjerter, støttende ord, givende samtaler, ideer til viktige samfunnssaker å se nærmere på – et engasjement som stråler ut av kongsbergfolket sine hjerter.

Støtten vi får hos partnere og folk over alt

Tusen takk til alle som heier på 3600 og inspirerer oss i dette arbeidet. Det er overveldende. Dere betyr så mye for oss. Med masse positiv energi, gleder jeg meg virkelig til å utvikle 3600 videre sammen med redaktøren vår Anniken Tangerud og deg der ute!

Fontenehuset tenker aldri bare på seg sjøl. De ville også gjøre stas på meg som nykommer på Vestsida. Foto: 3600

Anniken – så ekte og ærlig

Jeg har lengta etter å få levd ut mine filosofier på åssen vi kan organisere en hektisk by til å bli behageligere og enklere å inkludere seg i. Vi må utnytte den usynlige kraften som er i og mellom oss. Dette krever tilstedeværelse og sannferdighet. Det har Anniken! Ekte og ærlig.

Mads og Anniken på tokt ute i byen for å bli kjent med de positive initiativene som det bugner over av. Foto: 3600

Kjærlighetsfølelsen i kantina på Rådhuset

Hver dag venter personalet i kantina spent på gjestene sine – midt i hjertet av Kongsberg. Stolt av maten, som selvfølgelig er lagd fra bunn av. Noe så deilig! Entusiasme for sunn og smakfull mat. Servicen oser det kjærlighet av. Opplevelsen her kan sammenliknes med et sjukehus. Og gjestene like gode som de ansatte. Jeg hører det på tonen i samtalene over disken og lunsjborda at det er fred og kjærlighet her.

Med varmen og kjærligheten som Rådhuskantina rommer, er det umulig å føle seg noe annet enn trygg og glad. Her står redaktør Anniken Tangerud (bak i sort) med noen av de som jobber der. Foto: Mads Riis Henriksen

De utrolig gode lesertallene – og bredden på dem

På 3600.no kan vi ha 1 200 lesere på én dag, hvor dem i snitt leser 1,5 artikkel. Vi legger ut opp til tre, fire «saker» om dagen. Noen av de på nettsiden, andre rett på Facebooksida vår. De siste to ukene har vi nådd ut til 5.000-15.000 personer hver eneste dag via Facebooksida, hvor 5% av dem er i utlandet. På Instagramkanalen deler vi hverdagsøyeblikkene i 3600. Noe som folk setter pris på.

Jeg sjøl nyter godt av å minnes på hvor fint vi har det her i Kongsberg og omegn.

En lykkelig daglig leder i 3600, klar til å ta fatt på inspirerende prosjekter langs Lågen.

3600.no

Se alle innlegg