Metal og hardrock lever i beste velgående!

Det ble en tjuvstart på helga – med en halvliter og realt trøkk da Spidergawd inviterte Kongsbergs harde metal-kjerne til EnergiMølla torsdag kveld.

Band: Spidergawd
Hvor: EnergiMølla
Når: Torsdag 10.3.2016

Torsdag kveld inntok Spidergawd den beskjedne scenen på EnergiMølla – men det som ble serverert var langt fra beskjedent. Det var trøkk fra første strofe!
Skal man trekke paralleller for å beskrive sounden, snakker vi om storheter som Led Zeppelin, Black Sabbath, Pink Floyd, Metallica og Iron Maiden kombinert i ett – noe som gir et fantastisk lydbilde
Det som gjør dette så spennende saksofonen som stedvis er jazz – og dras rett over i metall. Det er rytmisk samtidig som det røsker i sjela og får samtlige skinnstøvler til å trampe takten.
Det er noe friskt og heftig over det hele, det er lett å la seg rive med. Blant publikummerne var rolig og fattet «headbanging» et gjennomgående fenomen. Entusiasmen var det heller ikke noe å si på! Fra publikum: «Dere er det beste bandet i verden!»
Det må også trekkes frem en imponerende solo på bass, der bandet heiv seg med og tok tak. Kjemien på scenen er lett – de så ut til å storkose seg, også med lange jamsessions som drar ut med heftig energi.
Vi kan bare konkludere: Hardrocken og metalen lever i beste velgående!

3600.no

Se alle innlegg