Maria Vatne fotografi: et nytt kapittel

Jeg har tatt steget.

Etter å ha først ignorert stemmen som hvisket en lang stund, fordi jeg er jo Bygdefotografen, har jeg bestemt meg for å slippe henne fri og starte et nytt kapittel.

Det har vært en lang prosess: Navnet Bygdefotografen ble ganske raskt etablert der ute da jeg startet i 2014, og det føltes dumt å slippe noe som hadde begynt å leve sitt eget liv, som sto støtt. Men så var det jo sånn som det pleier å være; stemmen som mente jeg måtte gjøre endringer, ga seg ikke.

Så måtte jeg lytte, og vurdere, og gruble, og kjenne etter. Og plutselig en dag var jeg klar, og jeg kunne formulere det jeg ville.

Bygdefotografen var min start. Det var først ment som en hobby, som et sideprosjekt, som noe jeg skulle holde på med her på bygda, på fritiden. Gjøre noen fotojobber her og der for folk i nærheten. Og det ble jo sånn, men det ble også så mye mer. Og nå føles det navnet for smått, boksen føles for trang. Det er så mye jeg har lyst til å holde på med som vokser seg langt utover det en bygdefotograf gjør. Og så er det noe mer, som kanskje er viktigere; jeg vil ikke ha noe alter ego. Jeg vil bare være meg. Jeg vil at virket og uttrykket mitt skal være uatskillelig meg, bare Maria. At det jeg skaper kommer fra meg, helt autentisk. Da må Bygdefotografen avlives, og opp av asken stiger jeg som en fugl Fønix, hurra!

Det føles helt og rett og jeg er glad. Jeg har fått meg en logo som er veldig meg, jeg har rensket opp og redigert nettsidene, jeg har hatt gravøl for Bygdefotografen med vennene mine – jeg er klar.

Jeg håper du følger meg videre! Og PS! På min facebookside kan du nå være med på en helt ekte GI-BORT! Hvis du liker og deler innlegget til gi-bort’en, er du med i trekningen om en fullstendig gratis familiefotografering!

– Maria 

Titt gjerne innom meg på mine nettsider mariavatne.nowildandfree.no (bloggen min) og birth.no (fødselsfotografier). Du kan også finne meg på facebook/mariavatnefotografi og /fodselsfoto, samt på instagram: @mariavatnefotografi Håper vi sees!

3600.no

Se alle innlegg