Oppfølgeren til en av tidenes største kinosuksesser er her!

Tidenes herligste filmopplevelse er tilbake! Mamma Mia: Here We Go Again! kommer snart til Krona Kino og billettsalget har allerede startet.

Se hele kinoprogrammet her. 

Mamma Mia: Here We Go Again!

Premiere 20. juli. Billettsalget har startet. Komedie / Musikal

Tidenes herligste filmopplevelse er tilbake! Endelig er oppfølgeren til kinosuksessen, Mamma Mia, her. Ti år etter handlingen i den første filmen, venter Sophie og Sky barn. Sophie har tatt over driften av Donnas villa på den greske øya Kalokairi. Mens hun går svanger ønsker hun å få vite mer om morens fortid og hvordan hun møtte Sophies tre fedre. I tillegg banker en ny gjest på døra; Sophies bestemor, som hun aldri har møtt før. Det er duket for nye morsomme forviklinger og en lang rekke av fengende ABBA-låter i denne gledesspredende musikalfilmen.

Gled deg til et gjensyn med castet fra den første filmen og en rekke nye bekjentskaper i sommerens store kinofest.

Kjøp billetter til Mamma Mia: Here We Go Again! her.  

Se traileren her:

Blockers

Premiere 11. mai. Komedie 1 t. 41 min. 12 år

Tre foreldre skyr ingen midler for å forhindre døtrene sine fra å ha sex på promkvelden.

Kjøp billetter til Blockers her. 

Se traileren her:

 

Ordets Makt

Premiere 11. mai. Drama / Komedie 1 t. 34 min. Tillatt for alle

Et høyst aktuelt, lærerikt og sjarmerende drama med Daniel Auteuil i hovedrollen.

EN FORDOMSFULL LÆRER.
EN OPPRØRSK STUDENT.
TO LÆREPENGER FOR LIVET.

Neïla Salah (Camélia Jordana) er en ung fransk kvinne med arabisk opphav, som til tross for en fattig oppvekst har lyktes å komme inn på jusstudiet ved universitetet. Der undervises hun blant annet av den kjente Pierre Mazard. Mazard er en briljant foreleser, men også en provokatør som har vanskelig for å skjule sine sexistiske og rasistiske synspunkter. Etter å ha tråkket i salaten på det groveste offentlig, hvor Neïla blir utsatt for hans utdaterte holdninger, blir Pierre grundig irettesatt av skoleledelsen og tvinges til å si ja til Neïlas forespørsel – å være hennes mentor i forkant av skolens prestisjefulle retorikk-konkurranse.

ORDETS MAKT har gjort stor suksess i hjemlandet Frankrike, der filmen gikk rett inn på #1 plass i premiereuka i Frankrike med 1.811.000 besøk!

Kritikerne hyllet filmen.

Neïla Salah spilles av den lovende nykomlingen Camélia Jordana, tidigere mest kjent som artist. Som Pierre Mazard ser vi Daniel Auteuil, som med hele tolv César-nominasjoner og to César-statuetter er en av Frankrikes mest anerkjente og prisbelønte skuespillere noensinne.

Daniel Auteuil fikk sitt gjennombrudd i 1986 med «Jean de Florette – Kilden i Provence», og videre har vi fått se han i kritikerroste filmer som «Romuald og Juliette», «Et vinterhjerte», «Tyvene», «Klingende kårder», «Skjult», «Før Vinterkulden», «Mellom Fiender» og nå nylig «I min datters navn».

Kjøp billetter til Ordets Makt her. 

Se traileren her:

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg