Da bør du lese videre.

I slutten av september kan du bli med på en spennende mulighet. Da holder nemlig Kongsberg Bibliotek et verksted i radioteater for deg som liker å skrive og spille teater og/eller lære deg lydeffekter og teknisk produksjon.

Krim Radioteater Verksted er et tilbud til barn og unge mellom 11 – 14 år og lærer deg både å skrive ditt eget skuespill, være skuespiller på radio, lage lydeffekter og ikke minst spille det hele inn.

Dette er den femte gangen biblioteket holder dette spennende kurset over tre dager og de fire første skuespillene kan du høre her: https://soundcloud.com/kongsberg-bibliotek/sets/radioteater-horespill 

Alt er gratis og du får muligheten til å jobbe med blant annet Hanne Becker – en dyktig skuespiller og regissør, samt bibliotekar Gavin Baker.

Da vi spør Gavin Baker fra det beste med å få jobbe med hørespill er, svarer han ganske så kjapt:

– At barna og ungdommen får gjøre et prosjekt som er skikkelig kreativt! Her både skriver de manus og er skuespillere. Samtidig er dette ganske annerledes enn hva de gjør på skolen. De er ivrig skuespiller og det ser ut som de har det gøy. Det er også et tydelig resultat som dere kan høre! forteller han entusiastisk.

Egentlig føler jeg at hele kurset er en kreativ, artig og spennende aktivitet og deltagere får mye ut av det som de kan ta med videre. En utrolig positiv opplevelse! avslutter Gavin.

Kurset foregår:

Lørdag 28. september. 10:00 -15:00: Skrivekurs: Vi skriver manus.
Mandag 30. september. 10:00 -15:00: Innspilling av hørespill.
Tirsdag 22. oktober. 18.00: Premiere under Kongsberg Krimfestival.

Hanne Brincker skal være instruktør for forfatterkurset og skuespillerkurset og ha  regi på innspillingen. Hun er utdanna skuespiller, men har også jobba mye som regis sør. Hun har erfaring fra TV og film, blant annet med dubbing.

Gavin Baker jobber som bibliotekar ved Kongsberg bibliotek og skal lede det tekniske arbeidet med innspillingen av hørespillet.

NB! Påmelding innen onsdag 25. september til: gavin.baker@kongsberg.kommune.no

 

Anniken Tangerud

Jeg har jobbet som redaktør, journalist og webansvarlig, og har 16 års erfaring i web- og mediebransjen med en 8,5 års høyere utdannelse.

Se alle innlegg