Lyst på verdens mest fleksible jobb?

skrivemaskin

[addtoany]

Byens nye nettmagasin søker skribenter, frilansere og skriveglade i alle aldre og varianter!

Lyst på verdens mest fleksible jobb?

Tekst og foto: Bjørn Isaksen

3600.no ønsker å presentere godt, lokalt og relevant innhold til våre lesere. Vi dekker ikke nyheter og hendelser, men vil i stedet forsøke å skape et noe mer tidløst innhold. Vi forfekter ikke meninger, men vil heller formidle de gode og/eller glade historiene knyttet til Kongsberg – med mennesker, arbeidsplasser, oppvekst, steder, miljøer, utdanning, teknologi og lokalhistorie. Portretter, intervjuer og reportasjer om – og for dem som setter pris på et av verdens beste steder å vokse opp, bo, leve og jobbe i. Kongsberg!

Vi tror det er mange der ute som har mye å bidra med for å fylle 3600.no med godt innhold for våre lesere. Derfor søker vi skribenter, frilansere og skriveglade i alle aldre og varianter til verdens mest fleksible jobb!

Tenk om vi kunne fått pensjonister til å fortelle om oppvekst på Kongsberg, slekstforskere og lokalhistorikere som kan gi oss spennende fortellinger, ungdom med frie tøyler som vil lage innhold for unge mennesker, noen som vil skrive om høyteknologi og hva som foregår i hjertet av verdens ledende bedrifter, noen som har lyst til å lage små portretter og intervjuer med spennende mennesker, hva med Kongsberg-folk som jobber og lever i utlandet, hva tenker våre nye landsmenn- og kvinner om å komme til en liten by på Østlandet? Kanskje du sitter på de beste ideene?

Vi kan foreløpig ikke tilby faste stillinger, men vil gjerne ha kontakt med deg som vil lage en sak i ny og ne og når det måtte passe, de som kan tenke seg å levere en-to-tre saker per uke, eller de som sitter på ferdig skrevne godsaker som de gjerne vil ha ut til leserne. Kanskje du er god til å lage videoer eller ta bilder? Alle aldre og alle varianter!

Hvis du ikke ønsker eller kan ta bildene selv, eller vil ha hjelp til å bearbeide tekster og innhold, så finner vi løsningene.

Har du en skribent i magen? Ta kontakt med bjorn@3600.no eller 48050225 – så tar vi det derfra!

Bjørn Isaksen

Daglig leder, journalist og fotograf i Kongsberg Community AS og Nettmagasinet 3600.no. Utdannet i markedsføring og har bred arbeidserfaring innen IT og journalistikk.

Se alle innlegg