Lover å lansere norske og internasjonale milepæler

Ingvild Sedahl fra Kongsberg Innovasjon og Heidi Jacobsen Sandvold og Berit Storfossene fra Kongsberg Næringsforum gleder seg til årets viktigste konferanse. Foto: Simen Ljøterud/Akari

Den 8. og 9. november samles fremoverlente teknologiaktører fra inn- og utland til konferansen Technology Summit på Kongsberg.

Technology Summit Kongsberg er vår regions viktigste industri- og næringslivskonferanse.

Toppmøtet samler aktører fra næringsliv, akademia, politikk og det offentlige fra både inn- og utland.

Technology Summit skal synliggjøre Norge og Osloregionen internasjonalt, og årets konferanse er den 21 i rekken og tar for seg temaet autonomi og bærekraft og vil arrangeres i Musikkteateret på KRONA kultur- og kunnskapssenter.

Målet er å presentere det siste innenfor teknologi, innovasjon og design.

– Vi lover lansering av norske og internasjonale milepæler som vil gjøre Kongsberg til Norges testlaboratorium for fremtidens teknologi transformasjon! røper kommunikasjonsrådgiver Ingvild Sedahl fra Kongsberg Innovasjon.

Det siste innenfor teknologi, innovasjon og design. 

Det blir et veldig stor toppmøte med den kinesiske Tesla-rivalen Byton, Telenor Gruppen, den Oxford-baserte robot-forskeren Daniel Susskind og 3D-printing eksperten Espen Sivertsen som har startet eget 3D-printing foretak i San Francisco.

– De som er ønsker å utforske autonome teknologitrender, deres påvirkning i samfunnet og hvordan man kommersialiserer nye teknologi-ideer, bør ikke gå glipp av konferansen! forteller Ingvild begeistret.

Konferansen er viktig, både på lokalt, nasjonalt og internasjonalt plan.

– Technology Summit Kongsberg samler det internasjonale teknologimiljøet med industriledere og beslutningstagere for å fjerne siloene og sørge for at vi samarbeider og deler for å skape teknologisk transformasjon for fremtiden, forklarer Sedahl.

Ingvild gleder seg veldig.

– Jeg ser nok mest frem til å møte spennende teknologaktører og entusiaster fra inn- og utland for å sikre samarbeid, og få anledningen til å vise frem Teknologibyen Kongsberg, smiler hun.

Technology Summit Kongsberg arrangeres av Kongsberg Næringsforum i samarbeid med Kongsbergindustrien, Osloregionen, Buskerudfylkeskommune og ITS Norge. Kongsberg Innovasjon er en av samarbeidspartene og sponsorene fra Kongsbergindustrien.

Arne Hjeltnes forøvrig gleder seg også og sier følgende i en video som har blitt delt på sosiale medier:

– Kongsberg er jo teknologibyen i Norge. Technology city. Og den åttende og niende november, det er ikke lenge til, da er det technology summit over to dager i Kongsberg. Et utrolig spennende program, med foredragsholdere, spennende presentasjoner fra inn- og utland.

– Dette må jeg selvsagt få med meg, og jeg skal være med, og jeg håper du kommer også. Velkommen til technology city, Kongsberg.

3600.no

Se alle innlegg