Lokal tilhørighet, lokal trygghet

Foto: Bjørn Isaksen

Vekter og Alarmservice (VAS) har i over ti år sørget for å ivareta sikkerhet og trygghet for bedrifter og privatpersoner i Kongsberg-regionen.

Tekst: Gry Pedersen. Foto: Bjørn Isaksen

VAS leverer alarm, adgangskontroll, vakthold og kameraovervåkning til næringslivet og privatmarkedet – med døgnbemannet vaktsentral.

Boligalarm fra Sector alarm

Som lokal partner for Sector Alarm sørger vi for både montering, service og utrykning for din boligalarm. Alarmen er alltid koblet til en døgnbemannet stasjon. Uansett type alarmsignal, får du alltid den hjelpen situasjonen krever. Hos Sector Alarm er deg og din families sikkerhet det aller viktigste.

Næringsalarm Våre alarmsystemer er basert på produkter fra markedsledende produsenter og med fokus på løsninger, tilpasses hvert anlegg den enkelte kundes behov. Med mobilt vakthold sørger våre vektere for å forebygge og trygge bedriften når ingen ansatte er til stede. Tjenesten kan bestå av utvendig og innvendig kontroll for å hindre uønskede hendelser som hærverk og skade på bygning, innbrudd, brann og vannlekkasjer.

Vaktmestertjenester Vekter og Alarmservice tilbyr også vaktmestertjenester. Har du behov for hjelp til plenklipping, graving, snøbrøyting, strøing eller feiing, er det bare å ta kontakt med oss.

Kontroll av slokkeutstyr. Som godkjente kontrollører av håndslokkere sørger vi for at sikkerhetsproduktene dine er godkjent og i orden i henhold til krav for håndslokkere og slanger.

Vi utfører både service og kontroll av håndslokkere inkludert dokumentasjon.

Kontakt oss for en sikkerhetsprat! Nansensgate 3, 3616 Kongsberg post@vekteras.no Telefon: 40 00 69 64

3600.no

Se alle innlegg